Haberler

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, Bünyan'ın Beldelerini Ziyaret Etti

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, Bünyan ilçesine bağlı beldeleri ziyaret etti.

Bünyan'ın Koyunabdal, Büyüktuzhisar ve Karakaya beldelerine gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Fikri Tekelioğlu ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

AK Parti heyeti, ilk olarak Koyunabdal Belediye Başkanı İsmail Akar'ı ziyaret etti. Akar, göreve geldiklerinde borçlu ve maaşlarını ödeyemeyen bir belediye devraldıklarını, şu anda beldede bir çok hizmetin yapıldığını ve hiç borçlarının olmadığını söyledi.

AK Parti heyeti, daha sonra Büyüktuzhisar beldesine geçerek, Belediye Başkanı Mehmet İmir ile görüştü. Belediye tarafından yaptırılan mesire alanını gezen heyet, beldedeki lise binası inşaatında incelemede bulundu. İl Başkanı Ömer Dengiz ve beraberindekiler, beldedeki asker uğurlama törenine de katıldı.

Buradan Karakaya beldesine geçen AK Parti heyeti, AK Parti Belde Başkanı Mehmet Yüzgeç ve partililerle görüştü.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title