Haberler

AK Parti Kaş İlçe Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, "Bu halk, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, Malazgirt'te destan yazdı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, "Bu halk, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, Malazgirt'te destan yazdı. Şimdi de '15 Temmuz destanı' diye yeni bir destan yazmıştır." dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Sümer, Akçagerme Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Kaş İlçe Danışma Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şer güçlerin her şeyi ayarlamalarına karşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve aziz Türk milletini hesap edemediklerini söyledi.

Darbecilerin menfur emellerine ulaşamadığını anımsatan Sümer, "İnşallah bu ülkede bir daha bu tür kalkışmalar yaşanmaz. 15 Temmuz'da demokrasimize yapılan bu saldırıya göğsünü geren tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bu halk, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, Malazgirt'te destan yazdı. Şimdi de '15 Temmuz destanı' diye yeni bir destan yazmıştır." dedi.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ise, ilçenin bütün sorunlarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözmeye devam ettiklerini ifade etti.

15 Temmuz darbe girişiminde halkın duyarlı davranıp, meydanlara inerek hayatları pahasına menfur olayı bertaraf ettiğini vurgulayan Kocaer, "Bu ülkenin demokrasi kahramanları şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, gazilerimize şifa diliyorum. Rabbim bir daha bu aziz millete böyle olayları göstermesin." diye konuştu.

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş da, hem ilçe belediyesi, hem de Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşa hizmet etmeye çalıştıklarını, faaliyetteki hizmetleri de takip ettiklerini kaydetti.

Toplantıya, belediye meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Rıza Sümer Çanakkale AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

title