Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Pakdil Açıklaması

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Türkiye'nin mevcut sistemle yönetilemeyeceğini belirterek, "Yeni Türkiye'ye yeni anayasa, sistem ve başlangıç lazım" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Türkiye'nin mevcut sistemle yönetilemeyeceğini belirterek, "Yeni Türkiye'ye yeni anayasa, sistem ve başlangıç lazım" dedi.

Pakdil, Kadirli ilçesinde partisince düzenlenen mitingde, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin dışında hiçbir partinin iktidar olma şansının bulunmadığını söyledi.

Muhalefet partilerinin eski Türkiye'ye dönüş yapmak istediklerini vurgulayan Pakdil, "Tüm muhalefet partililer, AK Parti'yi hedef tahtasına oturttular. CHP'nin tek başına iktidar olduğunda ezanlar susmuştu. Camiler kapalıydı, depo olarak kullanılıyordu. Milletle kavga edenlerin, dövüşenlerin iktidarı alma hakkı yoktur. Bu memlekette margarin yağı almak için kuyrukta sıraya koyanlar, şimdi yıldızları vaat ediyorlar. Biz istikrar sürsün derken, onlar kaos istiyorlar. Türkiye'ye yapılan hizmetlerin arkasında tek başına iktidarlar var. CHP, MHP ve HDP'nin iktidar olma şansı yok" diye konuştu.

Pakdil, önemli bir seçimin arifesinde bulunulduğunu dile getirerek, vatandaşlardan sandığa giderek oy kullanmaları istedi.

"Hedef AK Parti'ye seçimi kaybettirmek. Bütün hesap ve kitaplarını bunun üstüne kuruyorlar" diyen Pakdil, milletin bu oyunu bozacağına inandığını kaydetti.

Pakdil, Türkiye'nin mevcut sistemle yönetilemeyeceğini belirterek, "Yeni Türkiye'ye yeni anayasa, sistem ve başlangıç lazım. Hep beraber Osmanlı'nın meşhur tokadı bunlara inecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Nevzat Pakdil Kahramanmaraş Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title