Haberler

Ak Parti Kadın Kollları Kongresi'ne Ekrem Erdem Katılımı

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Ak Parti Kağıthane Kadın Kolları tarafından organize edilen kongreye katılarak haziranda yapılacak seçimin önemine değindi.

AK Parti Kağıthane Kadın Kolları tarafından Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde organize edilen 4. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, haziranda yapılacak seçimin önemine değindi.

Erdem, "Mutlaka yeni bir anayasa yapmamız gerekiyor. Yeni bir anayasa yapmak istiyorsak, AK Parti'nin artık tek başına iktidara gelmesi yetmiyor, anayasayı tek başına yapabilecek çoğunluğa ihtiyaç var." dedi.

Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek, AK Parti hizmetlerini kalıcı hale getirecek ve hizmetlerin üzerine yeni hizmetler katacak bir seçimin arefesinde olduklarını belirten Erdem, seçim öncesi hızlı bir şekilde kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Seçimlere en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını kaydeden Ekrem Erdem, şöyle devam etti:

"2003 Kasım öncesi Türkiye'de siyaset kurumu bitmiş, halkın siyasetçiye güveni bitmişti. Selam verdiğimiz zaman, selamımız alınmazdı. Siyasetçiden çok çekmişti. Ülke gerçekten perişan olmuştu. Böyle bir noktada Türkiye'de yeni bir parti, Adalet ve Kalkınma Partisi güneş gibi doğdu. Milletimiz AK Parti'nin etrafında halkalanarak, ilk girdiği seçimde tek başına iktidara getirdi. Ondan önce iktidara gelen partiler gerçekten perişan etmişlerdi."

AK Parti kadın Kollarının yoğun çalışmalarına işaret eden Erdem, Türkiye'nin en büyük kadın teşkilatının AK Parti kadın teşkilatı olduğunu dile getirerek, "Birileri kadınları ancak kullanır, istismar eder. Biz iktidara geldiğimiz günden bugüne kadar, kadınların daha güçlendirilmesi, problemlerinin çözülmesi için birçok demokratik açılım ve anayasa değişikliği yaptık. Daha yeni, başbakanımız bir paket açıkladı. Bu paketin merkezinde kadınlarımız var, siz varsınız. Size ne yapsak az" diye konuştu.

"YENİ BİR ANAYASA GEREKİYOR"

Erdem, sıkıntıların önemli bir sebebinin anayasa olduğunu ve yeni bir anayasa yapılması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Mutlaka yeni bir anayasa yapmamız gerekiyor. Yeni bir anayasa yapmak istiyorsak, AK Parti'nin artık tek başına iktidara gelmesi yetmiyor, anayasayı tek başına yapabilecek çoğunluğa ihtiyaç var. Yetki verin, yeni bir anayasa yapalım."

Dünyanın eski dünya olmadığını dile getiren Ekrem, bölgenin sıkıntılı olduğuna dikkati çekerek, "İşte Irak, Suriye, Mısır, Lübnan, Afganistan, Pakistan, Fransa. Say sayabilirsen. Dünya neredeyse bir kaosa gidiyor. Bölgemizi kaostan kurtaracak kadro, bu kadro ve sizlersiniz. Türkiye'nin istikrarı. Allah'ın izniyle biz bunu yapabilecek güçteyiz" dedi.

"İSLAM'DA BÖYLE BİR ŞİEY YOK"

Ekrem Erdem, DEAŞ terörüne ilişkin olarak da şunları söyledi:

"Bunların, hiç şüpheniz olmasın, ne dinimizle ne bölgemiz insanıyla alakası yok. Böyle bir din yok. İslam'da böyle bir şey yok. Terörle samimi şekilde mücadele eden bir ülkeyiz. Ama bazı ülkeler maalesef, ülkesinin lehine birtakım ülkelerin içerisine terörle müdahale ederek, o ülkeleri istediği gibi yönetmek istiyor. İnşallah terörü yalnız Türkiye'de değil, bölgemizde de bitireceğiz. İnsanlığa da bu noktada hizmet verecek bir kadroyuz."

Kongreye, milletvekilleri Sevim Savaşer, Şirin Ünal ve Osman Aşkın Bak ile Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Erdem Kağıthane Ak Parti Türkiye Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title