Haberler

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'den İyi Parti Yorumu

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'den İyi Parti yorumu Metiner: "Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'den İyi Parti yorumu

Metiner:

"Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Bir partinin Genel Başkanı daha kurulmamış bir partiyi övüyor ya"

" Hiçbir partide yer bulamamış çer çöplerle başarılı olunsaydı pek çok parti başarılı olurdu. Soyut lafazanlıkla işler yürümez, dinlememe gerek yok"

ANKARA - AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, " Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Bir partinin Genel Başkanı daha kurulmamış bir partiyi övüyor ya" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Metiner, Kılıçdsaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin olarak, "Hani şu CHP'nın başında Pensilvanya imalatı olarak oturtulan kişi var ya ağzı bozuk densiz genel Başkan. Dün liderimiz hakkında edeple ahlakla bağdaşmayan hitaplarda bulundu. Zeka yetersizliği gibi bir suçlamayla başlayan, hainler devleti yönetemez biçiminde süren bir takım saldırılar yaptı. Bir Genel Başkanın aynaya bakarken utanması gerekiyor. Siz bir kaset komplosuyla geldiniz mi, gelmediniz mi. Şu an komada yatan eski Genel Başkanı'nıza ihanet ettiniz mi, etmediniz mi? İhanet bahsinde en son konuşacak kişi bile değilsin Sayın Kılıçdaroğlu. Girdiğin her seçimden yenilgiyle çıkmasına karşın hala o koltukta oturduğuna göre hakikaten çok zekisin" ifadelerini kullandı.

Seçimle gelenin seçimle gideceğini söyleyen Metiner, "Peki Kemal bey sandıktan yedi düvele karşı vuruşarak çıkan Erdoğan'a karşı neden gayrımeşru diyorsun? Peki Bay Kemal ismet İnönü'yü kim başbakanken görevinden azletti acaba? Atatürk azletti, İnönü görevini bırakmak zorunda kaldı" şeklinde konuştu.

İstifa eden Belediye Başkanları'nın partili olduğuna işaret eden Metiner, "Görevlerinden istifa eden Belediye Başkanları partili Belediye Başkanlarıdır, partileri tarafından oraya getirilmişlerdir. Partimiz istediğinde Belediye Başkanlığı'ndan da, milletvekilliğinden de ayrılırız" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun erken seçim söylemine ilişkin olarak Metiner, "Çok korktuk. Neyine güvenerek hodri meydan diyorsun ya. Yenilen pehlivan güreşe doymaz derler ya senin sırtın yerden kalkmıyor ya. Yüreğin yetiyorsa kendin çık Erdoğan'ın karşısına. Her partinin içinden çürük elmalar çıkabilir. Çok şükür bizden çok az çıktı. Onların da sağa sola savrulanların da ne yaptığı ortada. Belki Kemal Bey onlardan birini Cumhurbaşkanlığında aday gösterebilir. Göreceksiniz 2019'da da sağ aday çıkaracak. Bizim içimizden çıkmış yolunu şaşırmış birileri varsa ondan medet umacaklar" ifadelerini kullandı.

Yeni tanıtımı yapılan İyi Parti hakkında Metiner, "Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Bir partinin Genel Başkanı daha kurulmamış bir partiyi övüyor ya. Topunuz birden Erdoğan'ın karşısına dikilmediniz mi ya. CHP'nin de HDP'nin de adı bilmem ne olan partinin de tek bir özlemi var, eski Türkiye'ye dönmek" dedi.

Metiner şunları kaydetti:

"Hiç konuşmak bile istemem hiç yorum yapmak istemiyorum Türkiye toplumu karar verecektir. Hiçbir partide yer bulamamış çer çöplerle başarılı olunsaydı pek çok parti başarılı olurdu. Soyut lafazanlıkla işler yürümez, dinlememe gerek yok. Zaman kaybı olur ama parti programını okudum elbette. Ayakları yere basmayan laflar, soyut lafazanlıklar. Pensilvanya odaklı siyasetler eski Türkiye odaklı siyasetler başarılı olmayacaklardır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Metiner Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title