Haberler

AK Parti Istanbul Il Başkanlığına Saldırı - Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş - Istanbul

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıya ilişkin, "Bu tür saldırılar bizi daha çok birleştirir ve bütünleştirir. Biz gençler, asla şiddeti içeren herhangi bir oyuna gelmeyeceğiz.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıya ilişkin, "Bu tür saldırılar bizi daha çok birleştirir ve bütünleştirir. Biz gençler, asla şiddeti içeren herhangi bir oyuna gelmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi istedikleri kadar lav silahıyla saldırsınlar, biz bu yola her şeyimizi koyduk." dedi.

Ecertaş, AK Parti İl Binasında saldırı sonucu hasarın oluştuğu odada yaptığı basın açıklamasında, partilerinin il başkanlığına yapılan menfur saldırıyı lanetlediklerini ifade ederek, hangi siyasi parti olursa olsun ayrım gözetmeden teröre karşı birlikte duruş sergilenmesi ve tepki verilmesi gerektiğine inandıklarını söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları olarak, partilerine yapılan saldırının kendilerini kesinlikle korkutamayacağını ve yıldıramayacağını vurgulayan Ecertaş, "Bilakis partimize ve ülkemize bağlılığımızı artırır. İl teşkilatımız her akşam referandum öncesi sandık kurulu üyelerini dinamik tutmak, mobilize etmek amacıyla programlar gerçekleştiriyor. Dün akşam da bir ilçemizde bu çalışma gerçekleşiyordu. O yüzden burada kimse yoktu. Dün akşam aslında çok büyük bir felaketin eşiğinden döndük. Rabbimize şükrediyoruz. Türkiye'nin tüm cenahlarınca bu tür saldırılar hangi siyasi partiye yapılırsa yapılsın kınanması gerektiğini düşünüyoruz." diye konuştu.

Ecertaş, lav silahı mermisinin, İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu tablonun tam ortasına isabet ettiğini hatırlatarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İsabet ettiği yerde 'Hakkıdır Hakka tapan milletimin istiklal' mısrası yer alıyor. Dün akşamdan sonra İstanbul'da teşkilatımızla tekrardan birlik ve beraberliği konuşmayı düşündük. Özellikle 15 Temmuz akşamı bu milletin birlik, beraberlik ve istiklali için neler yapabileceğini çok net gördük. Dün akşam da bunu burada tekrardan müşahede etmiş olduk. Bu tür saldırılar bizi daha çok birleştirir ve bütünleştirir. Biz gençler, asla şiddeti içeren herhangi bir oyuna gelmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi istedikleri kadar lav silahıyla saldırsınlar, biz bu yola her şeyimizi koyduk. Referandum sürecine girerken İstanbul'da dokunmadığımız, derdini dinlemediğimiz bir tane kardeşimiz kalmayacak. Bunun için çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz. Kesinlikle bizim çalışmalarımıza hiçbir şekilde sekteye uğratmayacaktır. Belki amaçları buradaki gençleri korkutup kaçırmak ama gençler dün akşamdan sonra daha fazla gelmeye başladı. Dolayısıyla amaçlarına ulaşamayacaklar. AK Parti İl Başkanı Selim Temurci'ye de geçmiş olsun dileklerimizi ilettik."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title