Haberler

AK Parti İlçe Başkanı Gönül'den Açıklama

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Temeli Atılarak Yapımına Başlanan Örnek Okul Hakkında Bilgi Veren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, Hedeflerinin 2007 Yılında Çorlu'da Derslik Problemini Çözmek Olduğunu Söyledi.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde temeli atılarak yapımına başlanan örnek okul hakkında bilgi veren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, hedeflerinin 2007 yılında Çorlu'da derslik problemini çözmek olduğunu söyledi.

Türkiye'de üçüncü örneği Çorlu'da yapılacak olan okulun derslikleri, sosyal tesisleri ve kampüsü ile çok farklı ve büyük bir proje olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Gönül, "AK Parti iktidarı olarak bu okulu Çorlumuzda eğitime kazandıracağız. Hedefimiz 2007'de Çorlu'da derslik problemini çözmektir" dedi. Yapımına başlanan okul hakkında ayrıntılı bilgiler veren Gönül, "Bin 200 öğrenci kapasiteli okul, bodrum katı, zemin kat + 3 kat olarak planlandı. 40 derslik, 2 laboratuar, 2 bilgisayar dersliği, resim, müzik derslikleri, iş teknik atölyesi, rehberlik servisi, okul aile birliği odası, idare odaları, kütüphane, kantin, beden eğitim salonu mekanları bulunuyor. Cezaevi arkasındaki alanda inşa edilecek olan okulun temeli atılarak hızla çalışmalara başlandı. Selçuklu mimarisini yansıtan binanın Ekim 2007'de tamamlanması planlanıyor. Ayrıca İl Özel İdare'nin Modern Karton Sanayi'nden alacağı 2 milyon liralık hissesinden, 1 milyon liraya Çorlu'ya daha fazla derslik kazandırmak için ayrılmış ve ihalesi yapılmıştır" diye konuştu.

Cumhuriyet tarihinde Çorlu'nun kuruluşundan bugüne 673 derslik yapıldığını, AK Parti iktidara geldikten sonra 2007 itibariyle 651 derslik yapılmış olacağını kaydeden Gönül, böylece Çorlu'da eğitimde hizmete kazandırılan derslik sayısının toplam bin 324 olacağını söyledi. "AK Parti Türkiye için çalışıyor diyen" Gönül, "Biz de AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı olarak Çorlumuz için çalışıyoruz. 2006-2007 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla karnelerini alan öğrencilerimize tatillerini sağlıklı ve verimli şekilde geçirmelerini diliyorum" ifadelerini kullandı.

(EŞ-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title