Haberler

AK Parti İl Teşkilatı'ndan İl Genel Meclisi Üyelerine Teşekkür Yemeği

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Ak Partili İl Genel Meclisi Üyelerine Referandumdaki Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Yemeği Verdi

AK Parti Konya İl Teşkilatı, AK Partili İl Genel Meclisi üyelerine referandumdaki çalışmalarından dolayı teşekkür yemeği verdi. Büyükşehir Belediyesi Akyokuş tesisleri'nde gerçekleşen programa, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Orak, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Erdal, İl Başkan Yardımcıları Ziya Özboyacı, Mustafa Yazlık, Mustafa Kürkçü, Mustafa Erkuş, Mustafa Gürüler, Necip Çimen ve Ertuğrul Uslu ile Parti il yönetim kurulu üyeleri ve AK Partili il genel meclisi üyeleri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, anayasa değişikliği için referandum öncesi yoğun bir kampanya dönemi geçirdiklerini ve bu yoğun dönemde en çok desteği AK Partili İl Genel Meclisi üyelerinin verdiğini söyledi.

Referandum kampanyaları boyunca bazı ilkeler belirlediklerini ve ona göre hareket ettiklerini belirten Sorgun, çalışmalarda özellikle köylerde ve beldelerde en büyük destekçilerinin il genel meclisi üyeleri olduğunu vurguladı.

23 köyde yüzde 100 'evet' oyu aldıklarını dile getiren Sorgun, şunları kaydetti:

'Konya'da referandumda yüzde 80'lere yakın 'evet' oyu çıktı. Şehir merkezinde bu oranın yüzde 90'ı aştı. Doğru karar vermek, yanlış kararın izahından daha az vakit aldığını hemşehrilerimiz ispatlamışlardır. Konya olarak hemşehrilerimizin yoğun katılımı ve yüksek oranda 'evet'leri, bizleri memnun etti. Bu kadar yüksek oranda desteğin bizim için daha fazla sorumluluk anlamı taşıdığının farkındayız. Yüzde 80 'Evet' ile sevinmekten önce geri kalan yüzde 20'ye anayasa paketini niçin daha iyi anlatıp 'evet'lerini alamadığımızı düşünmemiz gerekiyor.'

(GNG-MRS-NÖZ) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title