Haberler

AK Parti İl Teşkilatı Basınla Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Teşkilatı Düzenlediği Kahvaltılı Basın Toplantısı ile Seçim Sürecinde Objektif Çalışmaları ile Kamuoyunu Aydınlatan Basın Kuruluşları ve Çalışanlarına Teşekkür Etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Teşkilatı düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile seçim sürecinde objektif çalışmaları ile kamuoyunu aydınlatan basın kuruluşları ve çalışanlarına teşekkür etti.

Bugün sabah Aydın Turistik Park'ta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına AK parti İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Ahmet Ertürk, Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve parti yöneticileri katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ise Ankara'daki programı nedeniyle programa katılamadı.

Seçimlerin geride kaldığını, daha önce olduğu gibi bundan sonra da tek hedefin Aydın'ın gelişip kalkınması olduğunu belirten Milletvekili Mehmet Erdem bu hafta 99. yılı kutlanan 24 Temmuz Basın Bayramını da kutladı. Seçim sürecinde partililerle birlikte basın çalışanlarının da kamuoyunu aydınlatmak adına yoğun bir mesai harcadığını ifade eden Erdem "Tüm basın çalışanlarına seçim esnasındaki çalışmalarından dolayı partimiz ve kamuoyu adına teşekkür ediyoruz. İstisnalar bulunmak üzere Aydın'daki basın çalışanlarımız seçim sürecince objektif davrandılar. Ancak objektiften uzak ve taraflı yayın yapanların üzerindeki kara leke silinmeyecektir" dedi.

Aynı duygularla tüm basın mensuplara teşekkürü bir borç bildiğini ifade eden Milletvekili Ahmet Ertürk ise "İkinci AK Parti döneminde de 'Durmak Yok Yola Devam' söyleminde olduğu gibi çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. AK Parti halktan aldığı bu güven ve destekle Türkiye'nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmış Türkiye'nin mimarı olacaktır. Hedefimiz basın aracılığı ile yerelde Aydın'a hep müjdeli haberler ulaştırmaktır" ifadelerine yer verdi.

(İK-YK)

27.07.2007 15:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title