Haberler

AK Parti İl Gençlik Kollarından İftar Yemeği

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Gençlik Kolları, ‘Gençliğin Gönül Sofrası’ adlı iftar programı düzenledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Gençlik Kolları, 'Gençliğin Gönül Sofrası' adlı iftar programı düzenledi.

Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yerinde üniversite öğrencilerine yönelik iftar programında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Sorgun, "Biz birazdan iftar edeceğiz ama nöbet yerlerinde nöbet tutan asker ve polislerimiz var. Onlar bir taraftan elleri tetikte nöbet beklerken bir taraftan da iftar saatini bekliyor ve bir taraftan iki gün önce yaşadığımız gibi şehadeti bekliyor, şehadete eriyor. Şu birlik ve beraberliğimizi sürdürmek için sınırlarımızda nöbet bekliyorlar. Burada iftar ederken onları unutmamak gerekiyor. Suriye'de, Irak'ta, Filistin'de böyle bir arada iftar edemeyen kardeşlerimiz var. Bize şu güzel tabloyu çok görenler var. Cenabı Hak birliğimizi beraberliğimizi bozdurmasın. Burası bizim ana yurdumuz Başkalarının birliği beraberliği bozulduğunda herkes buraya gelir ama Allah Korusun buranın birliği beraberliği bozulursa bizim gidecek yerimiz yok" dedi.

"Sizlerle biz çok mutluyuz"

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ise, gençlerin en iyi imkanlara sahip olması için uğraş verdiklerini söyledi. Arat, "Genel Başkan Yardımcımızın ifade ettiği gibi gerçekten burada karşımıza bakınca biz ak saçlılara göre tamamen gençlikten oluşan bir kitle var ve doğrusu sizler bir arada olmaktan son derece mutluyuz. AK Parti kadroları olarak başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere tüm AK Parti kadroları olarak gençliğimizle ülkenin geleceği için çalışıyoruz. Üretmeye çalışıyoruz sizler en iyisine layıksınız" şeklinde konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta konuşmasında, üniversite gençliği ile birarada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Talha Yıldırım ise, "Buradan teşkilatıma teşekkür etmek istiyorum. Konya gençliğine teşekkür etmek istiyorum. Üniversiteli genç kardeşlerime teşekkür etmek istiyorum. Ramazan'ın bu yedinci gününde bizleri bir araya getiren Rabbime teşekkür etmek istiyorum" dedi.

"Yeniden tarih yazmak zorundayız"

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Sait Çelik, ülkenin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu kaydetti. Çelik, "'Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır' diyerek hareket eden Cumhurbaşkanımız gençlerin her alanda önünü açmıştır. Nitekim ilk kongre de genel merkez yönetimde gençlere fazlaca yer vermiştir. Kardeşlerim unutmayalım tarih yazmış dedelerin torunlarıyız ve yeniden tarih yazmak zorundayız" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title