Haberler

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısında Konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, "21 Ekim'de de Türkiye'nin Önünü Tıkamak İsteyenlere Gereken Cevabı Verin" Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, "21 Ekim'de de Türkiye'nin önünü tıkamak isteyenlere gereken cevabı verin" dedi.

Öğretmenevi Salonu'nda düzenlenen toplantıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Malatya'nın 5 milletvekili, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkanları ve partililer katıldı. Millitvekili Mehmet Şahin'in, yurtdışında olması nedeniyle toplantıya katılmadığı belirtildi.

Divan başkanlığını Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yaptığı İl Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, "22 Temmuz öncesindeki cumhurbaşkanlığı seçiminde azınlık çoğunluğa tahakküm ederek cumhurbaşkanını seçtirmedi. Türkiye'nin önü tıkanmak istendi ancak halkımız 22 Temmuz seçiminde gerekli cevabı verdi. 21 Ekim'de yapılacak referandumda evet oyu kullanarak Türkiye'nin önünü tıkamak isteyenlere fırsat vermeyin. Azınlığın çoğunluğa tahakküm etmemesi

için evet oyu kullanın" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır ise, "21 Ekim'de yapılacak referandum daha çok demokrasi, özgürlük, adalet, istikrar ve büyüme demektir. Milletimizin teveccühünü bir kere daha haklı çıkarmanın yarışında olmalıyız. 22 Temmuz seçimindeki başarıdan sonra çözüm üretmeye her zamankinden daha fazla mecburuz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, "22 Temmuz seçimlerindeki başarı omuzlarımızdaki sorumluluğu daha da artırmıştır. Malatya yüzde 67 ile Türkiye'de ilk 4 arasına girip 6 milletvekili çıkarmıştır. Benimle birlikte 7 kişilik ekiple hizmet noktasında seferber olacağız" diyerek yaptıkları hizmetleri anlattı.

Danışma Meclisi toplantısı konuşmalardan sonra basına kapalı olarak devam etti.

(NA-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title