Haberler

AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, Muhalefeti Eleştirerek, "Ankara'da Oturup Gerilimler Oluşturdukça, Bu Millet Size İktidar Yolunu Açmayacaktır" Dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, muhalefeti eleştirerek, "Ankara'da oturup gerilimler oluşturdukça, bu millet size iktidar yolunu açmayacaktır" dedi.

AK Parti İl Danışma Meclisi, AK Parti Tokat Milletvekilleri Ergun Dağcıoğlu, Zeyid Aslan, İbrahim Çakmak, AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, İl ve İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partilinin katılımı ile 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda yapıldı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalara konuşmasında geniş yerdi. Yapılan bazı eleştirilere değinen Boyraz, "CHP Milletvekilleri, ‘biz milletin malı olan tesislerin özelleşmesini engelliyoruz’ diyor. Yaptıkları hiç bir şey yok. Millete yönelik planları projeleri yok. Hayata dair hiç bir şeyleri yok. Ankara'da oturup gerilimler oluşturdukça, bu millet size iktidar yolunu açmayacaktır" diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Tokat Milletvekili Ergun Dağcıoğlu ise Tokat'ta ciddi yatırım ve projelerin hayata geçirilmesini sağladıklarını kaydetti. Dağcıoğlu, Sulusaray İlçesi’nde bulunan Sebastapolis tarihi antik kentin ortaya çıkarılması için girişimlerin devam ettiğini belirterek, "Şuanda sebastapolisin üzerinde 290 tane ev var. Bunun hesabını yaptık ve Sulusaray ile Almus ilçemiz için TOKİ'nin yönetmeliğini değiştirdik. Müteahhit firma çalışmalarını bitirdi. Roma şehrinin üzerindeki konutları yıkacağız. Burada 50 senelik bir çalışmayı başlatacağız. Artık turistler uçaklarla, otobüslerle gelerek o bölgeye farklı bir heyecan ve hareketlilik getirecek" diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarını ardından İl Danışma Meclis Toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

(Nİ-SA)

28.01.2007 16:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title