Haberler

AK Parti İl Başkanları Toplantısı

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanlar Toplantısı Ankara'da yapıldı.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanlar Toplantısı Ankara'da yapıldı. Hafta sonu genel merkezde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen toplantıya tüm illerdeki il başkanları ve milletvekilleri ile teşkilat başkanları katıldı.

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için Ankara'ya giden AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Bahçavan, İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Mutlu Aydemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıkoğlu, İl Ekonomik işler başkanı Turgay Aydın ve AK Parti İl Başkanlığı özel kalem müdürü Muhammed İnan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur tarafından misafir edildi. Edip Uğur, Balıkesir İl Başkanı Mahmkut Poyrazlı ve beraberindekiler ile milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ile Cemal Öztaylan'ı Ankara'nın tanınmış yemekçisi Tavacı Recep Usta'da yemek verdi. Yemekte Balıkesir'in Büyükşehir olması ile ilgili konuların, Balıkesir için yapılacak olan yatırımlar ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mart ayının başında Balıkesir programı ile ilgili yapılacak olan çalışmalar ve hazırlıkların konuşulduğu bildirildi.

Ankara'daki istişare yemeğinin her ay yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

(YU)

18.02.2013 14: 07: 54

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title