Haberler

AK Parti İl Başkanı Filiz Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, hedeflerinin sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamak olduğunu söyledi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, hedeflerinin sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamak olduğunu söyledi.

Filiz, seçim çalışmaları kapsamında Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye'nin 24 Haziran'da yapacağı seçimin gelecek 100 yılını şekillendirecek bir milat olacağını ifade eden Filiz, şunları kaydetti:

"AK Parti'nin hikayesi Türkiye'nin hikayesidir. Partimizin hamurunu milletimiz yoğurdu, rotasını milletimiz çizdi. Kurulduğumuz günden bugüne yerli bir duruşun, milli bir siyasetin kavgasını verdik, bu yolda milletimizle beraber yürüdük. Milletimiz bize güvendi, biz güvenlerini boşa çıkarmadık. Yıkım ittifakına karşı 16 yıllık kazanımlara sahip çıkmamız gerekiyor. Her gün mahalle mahalle, ev ev dolaşıyoruz. Hedefimiz sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamak. 17 ilçede yüzlerce teşkilat mensubumuz, dava arkadaşlarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte halkımızın arasındayız. Her zamanki gibi milletimizle yan yana, omuz omuzayız. AK Parti'nin en büyük gücü milletiyle olan bağı ve elbette bunun bir parçası olan ülkesine yaptığı hizmetlerdir. Hizmet siyasetinde bizimle yarışabilecek hiçbir parti yoktur. Onlar yıkacaklarını anlata dursunlar, bizler yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı milletimize anlatıyoruz."

Başının okşanmasına hasret yetimlere, dili dualı analara, ailesinin helal lokmasını kazanan babalara, geleceğin umudu gençlere tek tek ulaşmaya çalıştıklarını vurgulayan Filiz, "Onları dinliyoruz, projelerimizi, hizmetlerimizi onların söylemlerini baz olarak şekillendiriyoruz. Bunu yaparken de etnik ve mezhebine bakmadan, hangi partili olduğuna bakmadan tüm fertlerin kapılarını çalıyor, onların beklentilerini, varsa şikayetlerini dinliyor, tek tek not alıyor ve çözüm için hemen çalışmalarımıza başlıyoruz. Çünkü millet efendi, biz hadimiz. Türkiye'yi şahlandırdık, bundan sonra da aynı tempo ile koşmaya devam edeceğiz. Davamız bu ülkeye, bu millete ve güzel Denizlimize hizmet davasıdır. Milli olmak, milli geliri arttırmak, milletin iş ve aşını büyütmek demektir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Ak Parti Türkiye Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title