Haberler

AK Parti İl Başkanı Dündar, Görevini Bıraktı

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, ilçe ve belediye başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkanlarınının da katıldığı basın toplantısında, İl Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, ilçe ve belediye başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkanlarınının da katıldığı basın toplantısında, İl Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

İl başkanlığında partililerle bir süre sohbet ederek helallik isteyen İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bir ekibin parçası olduğunu hatırlatarak, görev yaptığı süre içersinde yapılan hizmetleri anlattı. Görev süresince Mardin'de önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini anlatan Dündar, "1 Eylül 2015 tarihinde, yüzde 19 oy oranı ile devraldığım partimin oy oranını kısa bir sürede sahadaki aktif çalışmalarımızla yüzde 29'a yükselttik. İl başkanlığını herkese açık hale getirerek, herkesi kucaklayan bir seçim stratejisi ile en son seçim olan halk oylamasında ise Türkiye'de en fazla oy oranını artıran ilk 10 il sıralamasına girerek, oy oranımızı yüzde 41'e çıkardık. Geldiğimiz süreçte, teşkilat başkanlığının yeni bir değerlendirme yapmasının önünü açmak için yürütmekte olduğum AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Bu sürede bana destek veren herkese şükranlarımı sunarım" dedi.

Mehmet Ali Dündar, basın açıklamasından sonra toplantıdaki herkesle tokalaşarak helallik istedi.

- Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ali Dündar Ak Parti Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title