Haberler

AK Parti İl Başkanı Cabat'tan Mitinge Çağrı

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, 27 Ekim Cumartesi Günü Düzenlenecek Olan "Teröre Lanet, Birliğe Davet" Miting İçin Kayserili Vatandaşlara Çağrıda Bulunarak, 'Bu Teröre Lanet Mitingi ile Kayseri'den Tüm Dünyaya, Milletimizin Birlik ve Beraberlik İçinde Teröre Karşı Nasıl Durduğunu Gösterelim' Dedi

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, 27 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan "Teröre Lanet, Birliğe Davet" miting için Kayserili vatandaşlara çağrıda bulunarak, ''Bu teröre lanet mitingi ile Kayseri'den tüm dünyaya, milletimizin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı nasıl durduğunu gösterelim'' dedi

Son zamanlarda artan terör olayları sebebiyle 27 Ekim Cumartesi günü Kayseri'de düzenlenecek olan miting ile ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, yapılacak miting ile Kayseri'nin teröre karşı tek yürek olduğu gösterileceğini söyledi. Kayserili vatandaşları mitinge davet eden Cabat, yazılı açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Şehitlerimizin acılarını, içimizde hissettiğimiz şu günlerde, Kayseri teröre karşı tek yürek, tek bilek ve tek ses olmaya hazırlanıyor. Cumartesi günü bütün vatandaşlarımızın bayraklarını ellerine alarak, şehit ailelerimizin de bulunacağı, birlik ve beraberlik görüntülerinin sergileneceği, mitinge bekliyoruz. Genç yaşta toprağa verdiğimiz evlatlarımız için, onların acılarını derinden hisseden ve ateşin düştüğü yeri yaktığı, bunu en yakından hisseden Şehit Ailelerimiz için, Cumartesi günü Kayseri'den teröre karşı tek bir ses yükselmeli. Cumartesi günü Saat 14.00'da düzenlenen mitingle verilecek olan birlik ve beraberlik mesajları, Türk milletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, tüm kurum ve kuruluşlarının, vatandaşların birlikte dimdik ayakta olduklarını en canlı bir şekilde gösterecektir. Etle tırnak gibi birbirinden koparılamaz olan bu milletin, Türkiye'nin dört bir yanından gösterdiği tepkiler, kalleş eylemleri gerçekleştirenlere ve onların ellerine bu silahları vererek kendilerinin maşası olarak kullananlara, Türk milletinin birliğinin bozulamayacağını gösterecektir"

(YS-SE-Y)

25.10.2007 18:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title