Haberler

AK Parti İl Başkanı Cabat'tan Hemşireler Haftası ve Engelliler Haftası Mesajı

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Hemşirelik Haftası Nedeniyle Yayınladığı Mesajda, Hemşirelerin İnsan Sağlığını İlgilendiren Zor ve Kutsal Bir Görevi Yerine Getirdiklerini Belirtti.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Hemşirelik Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, hemşirelerin insan sağlığını ilgilendiren zor ve kutsal bir görevi yerine getirdiklerini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat Hemşireler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi; "Hemşirelik mesleği, sabır ve özveri isteyen gerçekten zor bir meslektir. Din, dil, ırk farkı gözetmeksizin bütün insanlara hizmet amacı güden böylesine kutsal bir mesleği ifa eden değerli hemşire kardeşlerimizi kutluyorum. Sağlık konusu elbette çok önem taşıyan, insan hayatını ilgilendiren hassas konulardan birisidir. Hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve sağlık personelimiz, sağlık konusunda ekip çalışmasının önemini çok iyi bilmektedirler. Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde, hemşirelerimizin de kilit bir rol üstlendiklerinin farkında olmamız gerekiyor. Sağlık hizmetlerinin kaliteli ve verimli bir şekilde yürütülmesinin hemşirelerimizle birlikte diğer sağlık personelimizin uyumundan geçtiği asla unutulmamalıdır. Bu nedenle, gerek hemşirelerimizin, gerekse diğer sağlık personelimizin çağdaş standartlara kavuşturulması hükümetimizin de en önemli önceliklerinden birini oluşturuyor. Bu konuda önemli adımlar atıldı ve atılmaya da devam edecek. Bu vesile ile tekrar değerli hemşirelerimizin Hemşireler Haftası'nı kutluyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat Engelliler haftası dolayısıyla da yaptığı açıklamada engelli vatandaşların toplumun önemli bir parçası olduklarını belirtti. Cabat, "Kutlamakta olduğumuz bu hafta, engellilerin içinde bulundukları sorunların anlaşılması ve ortaya konulması açısından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle bu haftanın çok önem taşıdığına inanıyorum. Toplumumuzun önemli bir parçası olan Engelli kardeşlerimizin günlük hayatları içerisinde karşılaştıkları güçlükleri gidermek hepimizin üzerine düşen önemli bir görevdir. Engelli kardeşlerimizin eğitilmesi, iş sahibi olabilmeleri için gerekli altyapı çalışmalarının hazırlanması konusunda herkese önemli görevler düşmektedir. Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması konusunda yürütülen bütün faaliyetleri canı gönülden desteklememiz gerekiyor. Bu konuda partimizin oluşturduğu Özürlüler Koordinasyon Merkezi'miz bugüne kadar birçok faaliyete imza attı, son olarak Özürlüler Koordinasyon Merkezi'miz, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek, engellilerin sorunlarının ele alınarak çözüm üretilmesini hedeflemektedir. Engelli kardeşlerimizin daha iyi bir yaşam seviyesine kavuşmaları için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerektiğine inanıyor ve Engelliler Haftası'nı kutluyorum" şeklinde ifade etti.

(SE-SE-Y) 13.05.2008 16:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title