Haberler

AK Parti Heyetinden Belediye Başkanı Yenigün'e Ziyaret

Van'da Düzenlenen 12. Bölge Yerel Yönetimler Şurası Toplantısına Katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Beraberindeki Bir Grup Milletvekili ile Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü Makamında Ziyaret Etti.

Van'da düzenlenen 12. Bölge Yerel Yönetimler Şurası toplantısına katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, beraberindeki bir grup milletvekili ile Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Burhan Yenigün'den çalışmalar hakkında bilgi alan Tanrıverdi, Van'ın çehresinin çok değiştiğini söyledi. Tanrıverdi, "Burada yapılan hizmetlerin halkın hayatını kolaylaştırdığı bir gerçektir. Hizmetin kalıcı ve uzun vadeli olması, özellikle altyapıya önem verilmesi sevindiricidir" dedi.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün ise halkın beklentilerine büyük ölçüde cevap verdiklerini ve bunun için de onlarca projeyi hayata geçirdiklerini dile getirdi. Başkan Yenigün, "Van'da yıllardır eksikliği hissedilen, özellikle altyapı konusunda büyük atılımlar yaptık. Altyapı çalışmalarımızı bütün mahallelerde sürdürdük. Bununla birlikte park, bahçe, kentin yeşilliği, su sorunu, temizlik konusu, yeni yolların açılması gibi konularda başarılı çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyarete AK Parti Elazığ Milletvekili Hazma Yanılmaz, Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Hakkari Milletvekili Abdulmutalip Özberk, Van Milletvekili İkram Dinçer ile Bahçesaray Belediye Başkanı Naci Orhan, AK Parti Van İl Başkanı Vesim Yaviç ve Merkez İlçe Başkanı Sinan Duran da katıldı. Belediye Başkanı Burhan Yenigün ziyaret anısına konuklarına Van Kedisi tablosu hediye etti.

(AKK-MET-Y) 25.02.2008 18:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title