Haberler

AK Parti Heyetinden Araban'da Bayram Ziyaretleri

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’in bayramlaşma programına katılan AK Parti Gaziantep heyeti, vatandaşların kurban bayramını kutladı.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in bayramlaşma programına katılan AK Parti Gaziantep heyeti, vatandaşların kurban bayramını kutladı.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in Recep Tayyip Erdoğan Parkında düzenlediği bayramlaşma programına katılan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Mehmet Erdoğan, Abdullah Nejat Koçer, Canan Candemir Çelik, Ahmet Uzer, Selami Yetkinşekerci, Abdülkadir Yüksel, Hakan Tanrıöver vatandaşların bayramını kutladı.

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı önünde, İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve kalabalık partililer tarafından karşılanan heyet, programın yapılacağı Recep Tayyip Erdoğan Parkına geçti.

Programda ilk konuşmayı yapan AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, "7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçiminde, AK Parti olarak yüzde 50 oy almıştık. 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde de Allah'ın izniyle yüzde 60-65 oy alacağız" dedi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de yaptığı konuşmada, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın 8 yıllık milletvekilliği döneminde ilçeye verdiği sayısız hizmetlerden bahsederek şöyle konuştu: "7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti olarak ilçede aldığımız yüzde 50 oy oranını yüzde 70'e çıkaracağız. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ilçemize verdiği birbirinden üstün hizmetleri için şahsım ve Arabanlı hemşehrilerim adına teşekkür ederim. Allah'ın izniyle 1 Kasım seçimlerinde Araban'da yüzde 70 oy alarak yine partimizi ilçede birinci sıraya getireceğiz."

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: "2011 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti olarak Gaziantep'te çıkardığımız 9 milletvekilinin 7 Haziran seçimlerinde 6'ya düşmesiyle diğer partilere ödünç verdiğimiz 3 milletvekilini Allah'ın izniyle 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde yeniden alarak milletvekili sayımızı 9'a yükselteceğiz."

Araban'ın babası olarak anons edilen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"7 Haziran seçimlerinde diğer partilere bu millet oy verdi. Bu milletin oylarıyla grup kurup TBMM'ye giden partilerin ne yaptıklarını hepiniz gördünüz. Bir koalisyon kuramadılar. Sonra millete dönüp 'bize koalisyon teklifi gelmedi ki' dediler. İnşallah, Allah'ın izni ile 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti'nin oyları artarak 2011 Milletvekilliği Genel Seçimlerindeki sonuçları yeniden alarak AK Parti tek başını iktidar olacak."

Mehmet Erdoğan, AK Parti Hükümeti döneminde Araban ilçesine yapılan hizmetlerden bahsederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ardıl barajının nereye yapılacağını dahi bilmeyen bazı muhalefet partilerinin adayları, seçim çalışmaları için Araban'a gelerek 'ne Ardıl barajı, Ardıl barajı diye bir şey yok' diyorlardı. Buyursunlar, Ardıl barajının yükselen gövdesini ve sulama kanallarının çalışmalarını yerinde görsünler. 8 yıllık milletvekilliğim dönemimde Ardıl barajı, Gaziantep-Araban bölünmüş duble yolu, Araban-Besni bölünmüş duble yolu başta olmak üzere, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerimize verdiğim hizmetlerin hepsi Arabanlılara helal olsun. Çat boğazı ile Harmancık barajlarının da proje çalışmaları tamamlandı."

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de yaptığı konuşmada, 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimi sürecinde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak Araban İlçemizin tüm sorunlarını yakından takip ediyorum. İlçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerimizin tüm sorunlarının çözümü noktasında başlattığımız çalışmalar devam edecek."

Milletvekili adayları da yaptıkları konuşmada, 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinden sonra AK Parti'nin tek başına yeniden iktidar olacağını ve Araban'a verilen hizmetlerin devam edeceğini vurguladılar. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Mehmet Özdemir Ak Parti Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title