Haberler

AK Parti Heyeti, Kitlete'de Mahalle Toplantısı Yaptı

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında Kiltepe Mahallesi’nde mahalle toplantısı düzenlendi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında Kiltepe Mahallesi'nde mahalle toplantısı düzenlendi.

Mahalle toplantısına; AK Parti İstanbul Milletvekili ve Malatya Koordinatörü Osman Boyraz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, AK Parti'nin Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"BAŞBAKAN'IN ARKASINDAKİ DUALARI BİR KEZ DAHA GÖRDÜM"

Yerel seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Malatya Koordinatörü Osman Boyraz, "Çocukluğumun geçtiği bu topraklarda, sizlerle birlikte olmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Boyraz, Kiltepe Mahallesi sakinlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, "1,5 saattir soğuk havada dimdik duran bir halk gördüm. Kiltepe'de, milli iradeyi, Malatya'yı, Başbakan'ın arkasındaki duaları gördüm. Allah sizlerden razı olsun. Allah yolumuzu açık etsin" ifadelerini kullandı.

"EĞİTİM, SAĞLIK, ULAŞIM, EKONOMİDE ÜLKEYE ÇAĞ ATLATTIK"

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ülkenin önünü kesmek isteyenlere karşı her zaman dimdik ayakta durduklarını belirterek, "Varsın içimizden bir takım piyonları bulsunlar, varsın bize çelme atmaya çalışanları bulsunlar, bize vız gelir, tırıs gider. Bugüne kadar hiç kimseye minnet etmedik. Sizin için varız, sizin için çabalıyoruz, sizin için çabalamak zorundayız. Biz sizleri seçimden seçime hatırlamadık. Üçüncü yılımızdayız. Milletvekili olduğumuz günden buyana haftanın 4 günü aranızdayız. Zamanımızı kendimiz için ayırmadık" diye konuştu.

AK Parti'nin milletin gönlünde taht kurduğunu kaydeden Şahin, şunları söyledi:

"Bu ülkede 28 Şubat'ı yaşayan birçok kişi aramızda bulunuyor. O günün şartlarında ülkemiz hangi standartlara sahipti? Bugün hangi standartlara ulaşmışız? Allah'tan korkmuyor musunuz? Bu ülkede Kuran-ı Kerim'i bile yavrularımıza öğretmek yasak iken, bugün okullarımızda öğretiyoruz. Ama niyetlerinin bu olduğunu iddia eden bazı bedbahtlar maalesef bununla tatmin olmuyorlar. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlik kolları başkanı olduğu günden bugüne kadar hep önünü kesmeye çalıştılar. Dün çalışanlar bazı zavallılardı. Bugün maalesef içimizdeki bazı insanları maşa olarak o emellerine alet ediyorlar. İnşallah başarılı olamayacaklar."

"SİZLER İÇİN BİN GECE UYKUSUZ KALIRIZ"

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, millete hizmet için gece-gündüz çalıştıklarını ifade ederek, "Değil bir gece, bin gece uyumasak, sizlerin yaptığı fedakarlığa değer. Bu millete, bu güce, bu vefaya değer. Biz, sizler için bin gece uykusuz kalırız" ifadelerini kullandı.

Çalık, HSYK düzenlemesini çıkardıklarını kaydederek, "Mecliste çok önemli bir yasa çıkarttık. HSYK, Savcılar ve Hakimler Yüksek Kurulu'nun yeni düzenlemesini çıkardık. Ama bir kez daha meclisteki ittifakları, zorbaları ve saldıranları gördünüz. Milletin iradesine ipotek koymak isteyenler, bir kez daha mecliste kavga çıkarttılar. Ama AK Parti Grubu sapasağlam, dimdik durarak, önce Allah'tan sonrada sizlerden aldığı güçle 20 saat gözünü kırpmadan çalıştı ve HSYK düzenlemesini meclisten geçirdi. "AK Parti bunu yapamaz" diyorlardı. Aslanlar gibi yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Daha yapacak çok işimiz var" şeklinde konuştu.

"SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ TÜRKİYE'DE MARKA YAPTIK"

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, 30 Mart yerel seçimlerinin gerek Malatya için gerekse de Türkiye için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Tüfenkçi, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde Türkiye'nin gelişimi ve değişiminin de oylanacağını kaydederek, "AK Parti olarak; insan odaklı, insana yatırım yapan ve insanı önceleyen bir partiyiz. Belediyecilik anlamında da hem sosyal belediyecilik hem de insan odaklı belediyeciliği Türkiye'de marka yapan ve ülkeye yerleştiren AK Parti kadrolarıdır.İnşallah büyükşehir ile beraber sosyal ve insan odaklı belediyeciliği hep beraber göstereceğiz" açıklamasını yaptı.

Tüfenkçi, AK kadroların hizmete hazır olduğunu belirterek, "Ehil insanlara görev vermemiz gerekiyor. Görevi, lideri belli olan kadrolara vermeniz gerekiyor. Biz Başbakan'a bakarız. Biz bu geminin kaptanına bakarız. Malatya'daki kaptanlarına bakarız. Ondan sonrada gider, oyumuzu veririz. Biz laflara bakmayız. Projesi olmayanlar, hizmeti olmayanlar gelip bizden hesap soramazlar. Sizin gözlerinizden ve duruşunuzdan kime, nasıl ders vereceğinizi biliyorum" dedi.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır; kısa, orta ve uzun vadede Malatya için önemli hizmetler yaptıklarını kaydetti. Çakır, "Çevre yolu altına bizim dönemimizde yapılan yatırım, hiçbir dönemde gelmedi. Çevre yolu altının her noktasında, Yıldıztepe'den başlayarak, Göztepe, Tandoğan, Selçuklu, Taştepe, Melekbaba ve Kiltepe'ye kadar hizmet getirdik. Ama bu bölgelerimizde bir eksiklik var. Bu bölgelerin dönüşümünün mutlaka gerçekleştirilmesi gerekiyor. Artık kentsel dönüşüm değil, kentsel yenileme projelerini devreye koyuyoruz. İki noktada çalışmalarımız başladı. Birincisi Şehit Fevzi Mahallemiz. İkincisi de Afetevleri'nin olduğu bölgede çalışmalarımıza başladık. Biz bu bölgelerin tamamında bir şehir tasarlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi'nin geçmiş 5 yıllık süreçte önemli hizmet ve yatırımlar yaptığını belirten Çakır, "5 yıl içerisinde Malatya'mızın bütün kentsel yenileme projelerini gerçekleştirdik. Şehir olarak mevcut yapıyı yeniledik. Sokak ve cadde yenileme projelerimiz kapsamında çalışmalarımızı büyük oranda bitirdik. Cadde ve sokak düzenlemeleri devam edecek. Yaşam merkezi projemiz hızla devam ediyor. Nikah Sarayı'nda çalışmalarımız sürüyor. Sanat Sokağı projemiz var. Malatya'da bir kültür adası oluşturuyoruz. Sanat Merkezi'nde bugüne kadar yapmış olduğumuz faaliyetler, sadece orada sınırlı kalmadı. Çevre yolu altında 18 tane Çok Amaçlı Sosyal Tesis faaliyete geçti. 5 tane de Semt Konağı yaptık" şeklinde konuştu.

"CEVABI SANDIKTA VERECEKSİNİZ"

AK Parti'nin Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, milletin 30 Mart'ta liderine bir kez daha sahip çıkacağını kaydetti. Taşkın, 30 Mart yerel seçimlerinin belediyecilik hizmetlerinin de ötesinde olduğunu belirterek, Türkiye'nin geleceği açısından yerel seçimlerin büyük önem taşıdığını söyledi.

Yerel seçimlerde milletin Başbakan'a sahip çıkacağına inandıklarını ifade eden Taşkın, "Bu seçimler, belediye hizmetlerinin ötesinde, mahalli seçimlerin ötesinde, Başbakan'ın devam etmesi ya da etmemesi seçimidir. Şer güçlerinin, Siyonist sermayenin ve yerli uşaklarının hedeflerine koydukları bir Başbakan var. Bu seçim, Başbakan'ı koruma seçimidir. Bu nedenle sandıklara sahip çıkmanızı ve oynanan oyunlara gereken cevabı vermenizi bekliyorum" dedi.

"MALATYA'YI DAHA İLERİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ"

AK Parti'nin Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, Malatya'da son 5 yılda AK Parti belediyeciliğinin farkını ortaya koyduklarını ifade etti. 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin Malatya ve Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Polat, "Kiltepe'de ve Yeşilyurt'ta inşallah sandıkları patlatacağız" ifadesini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Yeşilyurt Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title