Haberler

AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Havza ilçesinde, AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Havza ilçesinde, AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, parti binasındaki toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 2017 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gelecek yıl da çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirten Başkan İkiz, şunları kaydetti:

"İlçemizi termal ve sağlık turizminde adını yukarılara taşıyacak tatil merkezi haricinde yurt dışından hasta kabul edecek yeni bir yatırım için de görüşmelerimiz devam ediyor. Yerli otomobil üretimini de Havza'ya kazandırmak için çalışıyoruz. Havza, avantajları ve 10 bin dekarlık alanı ile bu iş için en uygun yer."

AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ise, 2019 yılının büyük önem taşıdığına işaret ederek, "2019 yılında her yerden üzerimize yüklenecekler. Buna hazırlıklı olmak için şimdiden çalışmalarımıza yoğunluk vermeliyiz. Bu amaçla mahalle temsilcilerimiz, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerimiz sıkı diyalog içinde olmak zorunda. Hedeflerimize ulaşmamızın olmazsa olmazı disiplinli çalışmak." diye konuştu.

Toplantıda, daha sonra mahalle temsilcilerinin talep ve önerileri dinlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title