Haberler

AK Parti Hatay Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Hatay İl Başkanlığı, iftar programı düzenledi.

AK Parti Hatay İl Başkanlığı, iftar programı düzenledi.

Antakya'da bir restoranda iftar programı düzenleyen AK Parti Hatay İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi öncesi geçmiş dönem milletvekilleri, yöneticileri ve milletvekili adayları ve teşkilat üyelerini bir araya getirdi.

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, iftarda yaptığı konuşmada, Hatay halkının, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı sırasında birçok sıkıntılar yaşadığını ama ne olursa olsun devletinin ve bayrağının yanında durduğunu söyledi.

Her zaman teşkilatının emrinde olduğunu ifade eden Güler, şunları kaydetti:

"Bir il başkanından, bir teşkilat mensubu ne beklerse onu yapmak için çaba sarf ettiğimi bilmenizi istiyorum. AK Parti teşkilatları olarak bir tane kırmızı çizgimiz var o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bunun için 24 Haziran seçimleri hepimiz için önem arz ediyor. Bütün teşkilat üyelerinden ricam bizi yalnız bırakmasınlar."

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise yapılacak seçimin sıradan bir seçim olmadığını ifade ederek, "Bugüne kadar ülkemizin önüne çıkarılan bütün zorlukları el birliği ile omuz omuza vererek, isimler değişse de liderimizle birlikte Türkiye'yi bu noktalara getirdik. İnanıyorum ki 24 Haziran'daki bu önemli imtihandan da AK Parti Hatay teşkilatları en başarılı şekilde çıkacaktır." diye konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili ve adayı Hacı Bayram Türkoğlu da Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini, 24 Haziran seçimlerinin şimdiye kadar yapılan cumhuriyet tarihindeki en önemli seçimlerden biri olduğunu belirtti.

Yapılacak seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda yüzde 60'ın üzerinde oyla göreve devam edeceğine inandığını ifade eden Türkoğlu, şöyle devam etti:

"Milletvekili seçiminde de çoğunluğu sağlamamız lazım. 350'nin üzerinde bir milletvekili sayısı ile parlamentoda AK Parti kadroları olarak yerimizi alalım ki, cumhurbaşkanımızın yürütme organı ile birlikte ülkemizin ihtiyaç duyduğu yasaları çok sağlıklı ve çok rahat şekilde çıkarabilelim."

İftar sonunda teşkilat üyeleri birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title