Haberler

AK Parti Hakkari İl Danışma Meclisi Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari Milletvekili Mustafa Zeydan, Parti Grup Toplantısında Üniversite Talebinde Bulunurken Başbakanın Kendisini Fırçaladığı İddialarının Doğru Olmadığının, Medyanın Bunu Kamuoyuna Yanlış Yansıttığını Savundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari Milletvekili Mustafa Zeydan, parti grup toplantısında üniversite talebinde bulunurken başbakanın kendisini fırçaladığı iddialarının doğru olmadığının, medyanın bunu kamuoyuna yanlış yansıttığını savundu.

AK Parti Hakkari İl Teşkilatı tarafından Atatürk Lisesi toplantı salonunda İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıya Hakkari Milletvekili Mustafa Zeydan, Batman Milletvekili Ahmet İnal, Bingöl Milletvekili İbrahim Anık ile il teşkilatı üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Hakkari Milletvekili Mustafa Zeydan, bir süre öncen Bakanlar Kurulu toplantısında 17 ilde üniversite açılması kararı alındığını hatırlattı. Türkiye'de üniversitesi olmayacak 9 il kaldığını anlatan Zeydan, "Bunların içerisinde bir tanesi de Hakkari'dir. Grup toplantısında söz hakkı aldım. Hakkari'nin her iki milletvekili de orada idi. Orada bu konu hakkında 9 ilin dışarıda kalmasının siyasette yanlış olduğunu, partimiz açısından da yanlış olduğunu söyledim ve sözlerimin arkasındayım. Sayın başbakanımızın söylediği söz 'Sayın Zeydan kardeşim, söylediğin doğrudur. O zaman Hakkari'de bir bina dikeceksin, ismini Mustafa Zeydan vereceksin, ben de söz veriyorum o üniversiteye açacağım' demişti. Ben de başbakanımızın bu sözünün bizim için büyük bir fırsat olduğunu değerlendiriyorum. Medyada ise başbakanın sözü kamuoyuna yanlış yansıtıldı" diye konuştu.

(FT-MET-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title