Haberler

AK Parti Gümüşhane İl Danışma Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Gümüşhane İl Danışma Toplantısı Yapıldı. Toplantıda Konuşan Milletvekili Temel Yılmaz "Hortumcuların Hortumlarını" Kestik Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Gümüşhane İl Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Temel Yılmaz “Hortumcuların hortumlarını” kestik dedi.

Parti binasında yapılan toplantıya il genel meclis üyeleri, belediye başkanları, ilçe ve belde teşkilat başkanları ile katıldılar.

İl Başkanı Yusuf Özgün’ün yaptığı açış konuşmasından sonra milletvekili Temel Yılmaz, partililere karşı yaptığı konuşmada 3 kasım sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yılmaz konuşmasında şunları söyledi: “Ülkemiz yolsuzluklarla, yasaklarla yoksullukla çalkalanıyordu. Vatandaş geçim sıkıntısı içerisinde kıvranıyordu. Yakacak kömür bulamayan vatandaşlar ‘bize bir ton kömür verin’ diye yalvarıyordu. 3 Kasım seçimlerinden sonra yoksul olan vatandaşlarımıza kömür verdik. Yolsuzluk yapanların, hortumcuların üzerine gittik. Eğer, bu gün bir şey yapabiliyorsak hortumcuların hortumlarını kestiğimizdendir. Milyonlarca öğrencimize hortumculardan aldığımız para ile bedava kitap dağıttık. Ben 85 kişilik sınıflarda ders anlatıyordum. Bu gün 30-32 kişilik sınıflara geldiysek, yolsuzluğun önünü kesmemizden, hortumcuların üzerine gitmemizdendir. Hastane kapılarında insan kuyrukları kalktı. Bu hizmetler insana saygının gereğidir. Biz insanımıza her şeyden önce saygı duyuyoruz. Bu milletin efendisi olan köylüleri çamurdan, bataklıktan kurtardık. KÖYDES Projesi ile köy yollarını yaptık. Yolsuz, susuz ve kanalizasyonsuz köy bırakmayacağız.”

Danışma meclisi toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(İÖ-İRT-Y)

27.01.2007 10:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title