Haberler

AK Parti Grup Başkanvekillerini Belirledi

Güncelleme:

AK Parti'de Mustafa Elitaş, Bülent Turan, Mehmet Muş, İlknur İnceöz ve Naci Bostancı grup başkanvekili oldu.

Ak Parti'de grup başkanvekilleri belli oldu. Mustafa Elitaş, Bülent Turan, Mehmet Muş, İlknur İnceöz ve Naci Bostancı bu göreve getirilen isimler olarak belirlendi.

ÜÇÜNCÜ DEĞİŞİM TAMAM

Ak Parti'de pazar günü yapılan olağanüstü kongre ile başlayan revizyonu, hükümet değişikliği izledi. AK Parti TBMM Grubu, yeni grup başkanvekillerini seçerek değişim üçüncü ve son ayağını gerçekleştirdi.

2 İSİM DEĞİŞTİ

Nurettin Canikli, Naci Bostancı, İlknur İnceöz, Bülent Turan ve Coşkun Çakır, AK Parti'nin 5 grup başkanvekiliydi. Coşkun Çakır ve Başbakan Yardımcısı seçilen Nurettin Canikli'nin yerine iki yeni isim görevlendirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Elitaş Bülent Turan Mehmet Muş AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

GERCEK:

Kobaniye pesmerge yollayan diyarbakir mitinginde megri megri diye aglayan askere operasyon izni vermeyen hendekler kazilirken izleyen ABD PYD ye destek verirken silah verirken susan kantonlar birlesirken izleyen vatan topragi olan suleyman sah turbesini bile koruyamayan ve sonra KANDİRİLDİK diyen AKP recep tayyip ergodandir. yanlis bilgi varsa duzeltin.

22
1
yanıtYanıtla
CV2:

YALANDAN PAYE VERMEYİN AGA HİÇBİR FONKSİYONLARI YOK. YAPABİLECEKLERİ TEK ŞEY VAR SARAYDAN ŞAK DİYE EMİR ALIP TAK DİYE YERİNE GETİRMEK.

7
6
yanıtYanıtla
Hakan Bal:

Valla siz Kudurdukca Millet Cosuyor :))) Kudurun Ezikler :-))

5
6
yanıtYanıtla
müslüman:

görevler tamamlandığına göre, hırsızlık bakanlığı, yolsuzluk bakanlığı, ayakkabı kutularını muhafaza bakanlığı, dini istismar bakanlığı, çocuk ve kadın taciz bakanlığı önümüzdeki mesai gününden itibaren göreve başlıyacaklar demektir

7
4
yanıtYanıtla
yargıç:

senin tedaviye ihtiyacın var. sende akp fobiya belirtileri ileri derecede acilen pisikiyati kliniğine 182 den randevu al.

3
5
yanıtYanıtla
QQQ:

BAK TECRÜBELİ GİTMİŞ PSİKİYATRİ KLİNİĞİNE RAHATSIZ

yanıt4
yanıt2
Farklı Bakış:

Siz hala AKP ye SİYASİ PARTİ Mİ DİYORSUNUZ. Tüm yapılanma RTE nin dediklerini harfiyen yerine getireceklerin partiyi yönetmesine yöneliktir. AMA ÇIKARAMADIĞIM BİR İSİM VAR. JOSEPH GOEBBELS rolü kimin.

5
3
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

AKP ARTIK BİR SİYASİ OLMAKTAN ÇIKIP AİLE ve SÜLALE PARTİSİNE DÖNÜŞMEYE BAŞLAMIŞTIR. Bu işin sonunun kötü olacağı da bellidir.

4
1
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Almanya''yı mahfeden Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisinden 3 kişi idi. Türkiye''yi mahfetmeyi hedefleyenler de AKP nin içindeki 2-3 kişidir. Bu kişileri AKP den çıkarırsanız parti büyük ihtimal ile normalleşir.

2
2
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Coşkulu bir dille sadece okurdu. Onun için çizdiği görüntü insanları yüreğinden vurur cinstendi. O gariban bir aileden gelme ve tam bir halk çocuğu olarak sunulurdu topluma. Eli açıktı, dost ve yakınlarını koruyup kollamaktan geri durmazdı. Yiğit ve yürekliydi. Haksızlıklara uğramış, mağdur edilmişti hep. Hapse atıldığında gık bile demeyip, aman dilenmemişti hiç. Bu size kimi hatırlatıyor acaba ama gerçeği HİTLER

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title