Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Partisinin İl Kongresinde Konuştu

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bugün Tayyip Erdoğan öncülüğünde bütün Türkiye ayağa kalktı ve Afrin başta olmak üzere, nerede yanlış yapan varsa, egemenliğimize, güvenliğimize yan bakan varsa, ona 'Dur' demek bizim görevimiz." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bugün Tayyip Erdoğan öncülüğünde bütün Türkiye ayağa kalktı ve Afrin başta olmak üzere, nerede yanlış yapan varsa, egemenliğimize, güvenliğimize yan bakan varsa, ona 'Dur' demek bizim görevimiz." dedi.

Turan, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın katılımıyla Anafartalar Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Çanakkale İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, teşkilatların AK Parti davasında büyük önem taşıdığını belirtti.

Kongrede ilk günkü heyecana sahip olduklarını ifade eden Turan, "Allah teşkilatlarımızdan binlerce kere razı olsun diye dua ediyoruz. Onlar çalıştığı için bugünlere geldik. Onlar çalıştı, Recep Tayyip Erdoğan 'One minute' dedi. Onlar çalıştı, Türkiye'yi imar ettik. Ancak hep beraber yürüdük. Çok güçlü bir teşkilat, zayıf bir lider asla mümkün değil. Çok güçlü bir lider, zayıf bir teşkilat asla mümkün değil. O yüzden lideriyle, vekiliyle, iliyle, ilçesiyle 'Ya Allah Bismillah' dedik ve tekrar başlıyoruz. Daha işimiz çok ve yeni başlıyoruz. Şimdiye kadar Çanakkale'mizde gurur duyacağımız çok önemli işler yaptık." diye konuştu.

Turan, Çanakkalelilere "Troia 2018 Yılı, tüm teşkilatlarım buradayken söylüyorum, o bölgenin ayağa kalması demek. Tüm Türkiye'nin, dünyanın Troia üzerinden Çanakkale'yi bir daha hatırlaması demek." ifadelerini kullandı.

"Milli mutabakat ile beraber yolumuza devam edeceğiz"

AK Parti döneminde il ayırt etmeksizin yatırımların devam ettiğini vurgulayan Turan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"CHP'nin bize rakip olmasının imkanı yok. Eğer bir eksiğimiz varsa oylarımızda o bizim yanlışımızdır. Bütün ilçelerimizin hastaneleri, okulları, kaymakamlıkları, adliyeleri yapılmıyor mu? Tarımla ilgili teşviklerimiz yok mu? Yollarımız gözden geçirilmiyor mu? Özel İdarenin tüm imkanlarını köylerimizde kullanmadık mı? Her köylü bizim başımızın tacı demedik mi? O yüzden bir daha söylüyorum; köyden merkeze kadar her konuda iddiamız var. Ama Allah bizim birliğimizi beraberliğimizi bozmaya, hiç kimseye fırsat vermesin. Gidip de HDP adına pilav dağıtanlar, İstanbul'da terörist iddiasında olanları İl Başkanı yapanlar bize rakip olamazlar. Çanakkale'nin rakibi biziz. Biz bizle yarışırız. Ama altını çiziyorum; olmayacak tweetleri atan CHP İstanbul İl Başkanı, HDP adına pilav dağıtan Çanakkale Belediye Başkanı bizim rakibimiz olamaz. Çanakkale'de korkan adam istemiyoruz. Öz güvenli, AK Parti'nin bayrağını kendi göğsünde taşıyan ve yeni dönemde komple ayağa kalkınmaya çalışan bir teşkilat istiyoruz."

"Çanakkale ruhu Türkiye ruhunda artık"

Bülent Turan, milli mutabakat ile yola devam edeceklerin işaret ederek, "Birileri sınırımızda devlet kurmaya çalışıyor. Birileri hayal içerisinde ama ülkesini sevenler bir araya geldi. MHP'siyle, AK Parti'siyle Milli mutabakatın ilk adımını attı. Göreceksiniz 56'larla değil 60-65'lerle dosta düşmana bu mutabakat cevap verecek. Çünkü biz bu çalışmayı yaparken biliyoruz ki ordumuz Afrin'e girdiğinde aynı heyecanı duyuyoruz. Çünkü biz köprümüz yapılırken aynı heyecanı duyuyoruz. Kongremizde aynı heyecanı duyuyoruz. Artık Türkiye eski Türkiye değil. Ufak bir dedikodu ile ekonomisi bozulan Türkiye değil. Ufak bir operasyonla yanlış yapılan bir yer değil. Türkiye tarihten gelen kültürüyle bambaşka bir yer artık. Çanakkale ruhu Türkiye ruhunda artık, hükümette devlette artık. Nasıl ki 100 yıl önce şu topraklarda dedelerimiz tarih yazdı. Bugün de Tayyip Erdoğan öncülüğünde bütün Türkiye ayağa kalktı ve Afrin başta olmak üzere, nerede yanlış yapan varsa, egemenliğimize, güvenliğimize yan bakan varsa, ona 'Dur' demek bizim görevimiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bülent Turan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title