Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Satır

AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, yerel seçimlerde kendi partilerinde olan belediyeleri daha fazla oy oranıyla tekrar kazanmak, partilerinde olmayanları da AK Parti belediyeciliğiyle t...

AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, yerel seçimlerde kendi partilerinde olan belediyeleri daha fazla oy oranıyla tekrar kazanmak, partilerinde olmayanları da AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak için yola çıktıklarını söyledi.

Satır, partisinin Mersin teşkilatı tarafından Edip Burhan Spor Salonu'nda düzenlenen temayül yoklaması öncesi yaptığı konuşmada, vatandaşlara hizmet için yola çıktıklarını, bu yolda daha iyisine ulaşmak için durmadan çalıştıklarını belirtti.

AK Parti'nin, Türkiye'nin demokratikleşmesi ve kalkınması için başlattığı çalışmaları her seçimde artan oy oranlarıyla sürdürdüğünün altını çizen Satır, "Önümüzde önemli bir yerel seçim var. Bu seçimde bizde olan belediye başkanlıklarını daha fazla oy oranıyla almak, bizde olmayanları da AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak için yola çıktık. Bu yolda bizim en büyük destiğimiz sizlersiniz" dedi.

Satır, teşkilat üyelerinin fikirlerini ve tercihlerini çok önemsediklerini vurgulayarak, aday belirleme aşamasında kamuoyu araştırmaları yapıldığını ve teşkilatın fikirlerinin alındığını anlattı.

Mersin'in belediyecilikte geri kaldığını savunan Satır, bu durumun değişmesi için AK Parti belediyecilik anlayışının göreve gelmesi gerektiğini dile getirdi.

İl Başkanı Mekin Merter Salt ise başta büyükşehir olmak üzere tüm belediyeleri kazanmak istediklerini, bu amacı gerçekleştirmek için teşkilatın çok iyi çalışması gerektiğini söyledi.

Mersin'de 420 binin üzerinde oy almayı hedeflediklerini bildiren Salt, "Mersin'in hükümeti arkasına almış bir belediyeciliğe ihtiyacı var" diye konuştu.

Toplantı konuşmaların ardından basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Politika

Mihrimah Belma Satır Ak Parti Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title