Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan: "Cumhurbaşkanımız 72 Düvele Karşı Mücadele Veriyor"

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkenin milli emanetinin bekçisi olarak 72 düvele karşı göğsünü siper edip mücadele verdiğini belirterek, "Dolarla saldırıyorlar, 15 Temmuz'da alanlara inip bu ülkenin istiklal ve istikbalini nasıl...

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkenin milli emanetinin bekçisi olarak 72 düvele karşı göğsünü siper edip mücadele verdiğini belirterek, "Dolarla saldırıyorlar, 15 Temmuz'da alanlara inip bu ülkenin istiklal ve istikbalini nasıl korumuşsak Allah'ın izni ile aynı anlayışla korumak zorundayız." dedi.

Özkan, Kale ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Geleneksel Kaledavaz Biber Festivali'nde yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve kardeşliğin olduğu ülkelerin, milletlerin ve medeniyetlerin hızla yükselişe geçtiğini söyledi.

Birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve muhabbetle geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini belirten Özkan, şöyle konuştu:

"Ortada bir savaş var, bir mücadele var. 1071'de Sultan Alparslan Anadolu'nun kapılarını hangi amaçla açtıysa, 1453'te Sultan Fatih İstanbul'u fethederek bir çağ açıp bir çağ kapamayı hangi medeniyet değerleri ile yapmışsa, Çanakkale'de, Yemen'de, Sarıkamış'ta, Kocatepe'de, Trablusgarp'ta ecdadımız 72 düvele karşı hangi mücadeleyi vermişse bu ümmetin ve bu milletin aynı anlayışla yeniden bu mücadeleyi vermesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin milli emanetinin bekçisi olarak 72 düvele karşı göğsünü siper ederek mücadele veriyor. İstiklal Marşı şairimiz boşa yazmadı, 'Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın'. O dizelerde olduğu gibi hamdolsun göğsümüzü siper ediyoruz. Dolarla saldırıyorlar, 15 Temmuz'da alanlara inip bu ülkenin istiklal ve istikbalini nasıl korumuşsak Allah'ın izni ile aynı anlayışla korumak zorundayız.

Ben Kaleli hemşehrilerimizde bu irade ve kararlılığı görüyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title