Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Büyük bir infial oluşturmayı ve vatandaşlarımızı korku ve paniğe sevk etmeyi hedefleyen bu saldırıyı ve bu saldırının arkasındaki her türlü organizasyonu lanetliyorum” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Büyük bir infial oluşturmayı ve vatandaşlarımızı korku ve paniğe sevk etmeyi hedefleyen bu saldırıyı ve bu saldırının arkasındaki her türlü organizasyonu lanetliyorum" dedi.

İnceöz, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İnceöz, Türkiye'nin bölgesel gelişmelerdeki rolünün zayıflatılmasının, milletin terörle mücadele konusundaki kararlılığını baltalamayı ve terörle mücadelede Türkiye'nin elinin kolunun bağlanmasını hedefleyen bir terör saldırısının gerçekleştirildiğini belirterek, "Öncelikle, büyük bir infial oluşturmayı ve vatandaşlarımızı korku ve paniğe sevk etmeyi hedefleyen bu saldırıyı ve bu saldırının arkasındaki her türlü organizasyonu lanetliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İnceöz şunları kaydetti:

"Saldırı, komşuları ve bölge ülkeleri ile ilişkilerinde önemli bir normalleşme sürecine giren, dostları artırma düşmanları azaltma siyasetinde kararlılıkla ilerleyen, gerek bölge gerekse dünya barışının tesisinde etkisi her geçen gün daha da artan ülkemize istikamet çizme, bu yöndeki politikalarımızı dizayn etme ve en nihayetinde de ülkemize diz çöktürme gayretinin bir parçasıdır. Terör saldırıları kadar, bu saldırılar üzerinden siyasi rant peşinde koşan, teröristleri görmezden gelerek cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve güvenlik güçlerimize dil uzatan çevrelerin tutumu tehlikeli buluyor ve kınıyorum. Bir kez daha Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını lanetliyor, Türkiye'nin terörle mücadeledeki azim ve kararlılığını sonuna kadar sürdüreceğinden milletimizin emin olmasını istiyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İlknur İnceöz AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title