Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Ülkenin birliğine, bütünlüğüne, kardeşliğine ve dostluğuna, birbiriyle barışmasına, bütün olmasına kim engel olmaya çalışıyorsa, bu bayramda onlarla düşmanlığımız, onlarla hısımlığımız aynı şekilde devam edecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Ülkenin birliğine, bütünlüğüne, kardeşliğine ve dostluğuna, birbiriyle barışmasına, bütün olmasına kim engel olmaya çalışıyorsa, bu bayramda onlarla düşmanlığımız, onlarla hısımlığımız aynı şekilde devam edecek." dedi.

Elitaş, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, burada bir konuşma yaptı.

Mustafa Elitaş, bayramların birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğin pekişmesi, küskünlerin ve dargınların kucaklaşmasını temenni eden önemli bir görev ifa ettiğini bildirdi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün, 15 Temmuz'da milletin bekasına, birliğine ve bütünlüğüne kast ederek, ülkeyi işgalcilere teslim etmek amacıyla, üniformalı teröristlerle vatanı bölmek ve vatanı birilerine teslim etmek gayretiyle ortaya çıktığını ifade eden Elitaş, şunları söyledi:

"Bunlarla kucaklaşmamız, bunlarla barışmamız mümkün değil. Nerede kripto FETÖ'cü varsa, nerede gizli bir Türkiye düşmanı, vatan millet düşmanı varsa, onu bayram demeden ilgili kurum ve kuruluşlara bildireceğiz. Gereğini yapmasını isteyeceğiz. PKK terör örgütünün mensupları varsa, DEAŞ varsa, DHKP-C de varsa ülkenin birliğine, bütünlüğüne, kardeşliğine ve dostluğuna, birbiriyle barışmasına, bütün olmasına kim engel olmaya çalışıyorsa, bu bayramda onlarla düşmanlığımız, onlarla hısımlığımız aynı şekilde devam edecek. Bayram diye Türk düşmanlarını, İslam düşmanlarını, bu ülke düşmanlarını gözardı etmemiz de mümkün değil. İnşallah hep beraber yine bu şekilde çalışacağız. Fakat bu işleri yaparken sosyal medyada şurada burada paylaşarak değil, yetkili kurum ve kuruluşlara bildirerek görevlilerin görevlerini hızlı bir şekilde yapması, onlara yardımcı olmak da bizim esas görevimizdir."

Türkiye'nin 2017'nin birinci çeyreğinde yüzde 5'lik büyüme gerçekleştirdiğini anlatan Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaptığı açıklamayı anımsatarak, 2017 yılının ikinci çeyreğinde yüzde 7'ye yakın büyüme umduklarını kaydetti.

FETÖ ve diğer terör örgütlerinin, Türkiye'yi bölmek ve önüne engel çıkarmak isteyen uluslararası güçlerin, ekonomik krizi beraberinde getirerek Türkiye'nin içinde bulunduğu huzuru, güveni ve istikrarı ortadan kaldırmak için gayret gösterdiklerine işaret eden Elitaş, "Ama biz gayretlerimizle, çalışmalarımızla ekonomik programları hayata geçirerek, vatandaşa dokunan kararlar alarak Türkiye'de istikrarı ve güveni sağlamaya çalışıyoruz. Aynı şekilde biz teşkilat mensupları olarak 15 yıldır istikrarın verdiği sonucun neticelerini bundan sonraki süreçte de devam ettirmek adına birer birer önümüze kalan iki yıllık süre içerisinde hiçbir mazeret bulmadan sonuna kadar çalışma azim ve kararlığımızı göstereceğiz." diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da hiç kimsenin, hiçbir terör örgütünün kendilerini Türkiye'nin aydınlık geleceğinden kopartamayacağını vurguladı.

Yıldız, "Hiçbir terör örgütü gerek içimizden çıksın gerekse karşımızda bulunsun, ister takiye yapsın isterse açıktan mücadele etsin Türkiye'nin geleceğinden kopartamayacak. Bizi karamsarlığa itmek isteyenler aydınlığımızdan ve Türkiye'nin ümitli geleceğinden bir tarafa hiçbir şekilde savuramayacak." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'in de bir konuşma yaptığı program, Elitaş, Yıldız ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in partililerle bayramlaşmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Elitaş Taner Yıldız Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title