Haberler

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk Açıklaması

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresunluların üzerilerine yüklediği görev ve sorumluluk bilinciyle çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresunluların üzerilerine yüklediği görev ve sorumluluk bilinciyle çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti olarak her zaman milli iradenin önemine inandıklarını ve sahip çıkmaya gayret ettiklerini belirtti.

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Öztürk, "Milletimizin kararı Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş ilk başkanı ve AK Partimizi tekrar birinci parti yapmıştır. Sonuçların Türkiye'ye ve Giresun'a hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Desteklerinden dolayı Giresun halkına teşekkür eden Öztürk, şunları aktardı:

"Seçim sürecinde 'Vakit Türkiye, Vakit Giresun Vakti' diyerek güçlü Türkiye, güçlü Giresun yolunda destek veren tüm hemşehrilerimize ve AK Parti teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Giresunlu hemşehrilerimin üzerimize yüklediği görev ve sorumluluk bilinciyle şehrimiz, ülkemiz ve aziz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Çalışma döneminde oy vermiş olsun, olmasın tüm hemşehrilerimizin destek ve dualarını bekler, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ak Parti Türkiye Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title