Haberler

AK Parti Giresun İl Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti Giresun İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, 1 Kasım Genel Seçimi sonrası AK Parti'nin milletten aldığı yetkiyle hizmetlerini aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Öztürk, 7 Haziran Genel Seçimleri'nden sonra çok hesap yapanlar olduğunu söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maazallah AK Parti tökezleseydi?, tek başına iktidara gelemeseydi, Türkiye üzerinde karanlık güçlerin çok hesabı vardı ama milletimiz bütün bu hesapları, tuzakları boşa çıkardı ve onların planlarını yırtıp çöpe attı. Türkiye öyle basit bir ülke değildir. Biz büyük bir mirasın temsilcileriyiz. Biz tarihte büyük bir millettik, büyük devletler kurduk, bugün de büyük devlet olmanın gereği büyük hedefler peşindeyiz. Bu hedefler bazılarını rahatsız ediyor, o rahatsızlık neticesinde de artık bize uyku haram. Biz dönülmez bir yolun başındayız ve bu dönülmez yolu sonuna kadar götürüp iddialarımızı gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz. Çünkü tarih bize bu yükü yüklüyor, çünkü kader bu yükü omuzlarımıza yüklüyor."

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ise Türkiye'de değişim ve dönüşümün süreceğini aktararak, "Milletimizin iradesiyle bizlere 4 yıllık görev verildi. Adeta bir nöbet devraldık. Meclise gittik, kaydımızı yaptırdık, yoğun bir çalışma dönemine girdik. Hükümetimiz, milletimizin iradesiyle 317 milletvekiliyle çok güçlü şekilde 64. hükümetimiz kuruldu. Meclisimiz çalışmaya başlamış, hükümetimiz çalışmaya başlamış, hızla verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. İnşallah Meclisimiz, grubumuz hızla elbirliğiyle çalışarak bu yasama dönemini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Sabri Öztürk AK Parti Türkiye Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title