Haberler

AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk Açıklaması

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, "CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun, profili düşük Giresun mitinginden sonra yaptığı temel atma ve yıkım töreni neyin nesidir?" dedi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, "CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun, profili düşük Giresun mitinginden sonra yaptığı temel atma ve yıkım töreni neyin nesidir?" dedi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Giresun İl Başkanı Mustafa Kısa ve milletvekili adayı Aykut Gezmiş'in, AK Parti iktidarı döneminde ülke genelinde yapılan icraatların anlatıldığı afişlere yönelik kendince eleştirilerde bulunduğunu belirterek, şu görüşleri savundu:

"Sayın vekil adayı, AK Parti iktidarının 9 yılda Giresun'a bir çivi çakmadığını ve havayollarının halkın yolu şeklindeki beyanın doğru olmadığını belirterek, halkın kandırıldığını anlatmaya çalışmış. AK Parti iktidarı gerçekten yapacağı işlerin temelini atmış, çivisini çakmış sonra da bitirip halkın hizmetin sunmuştur. Sayın vekil adayının her sabah kalkıp penceresinden baktığında gördüğü Karadeniz Sahil Yolu ve üst geçitler, liman sahası, ihtiyaç duyduğunda uğramak zorunda kaldığı Hükümet Konağı binası, hastalanınca tedavi için gittiği Devlet Hastanesi, seçim gezileri için gittiğinde üzerinden geçtiği asfalt ve beton yollar, köprüler, derelerimiz çevresindeki istinat duvarları ve daha onlarca büyük yatırım, başlanan işlerin nasıl bitirildiğini göstermektedir. "

AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetleri inkar eden zihniyetin görme 'özürlü' olduğunu kendince kandırmaya çalıştığı halkın çok iyi bildiğini iddia eden Öztürk, şunları kaydetti:

"AK Parti iktidarında yapılan işleri yok sayan, inkar eden konuşmasını yaptığı köyün, meydanına ve yollarına dökülen betonun daha yeni kurumaya başladığını göremeyecek kadar basireti kilitlenmiş olduğu anlaşılıyor. Zira onu dinleyen vatandaşlarımızın tebessümü yeterince bunu anlatmış olmalıdır. Çivi bile çakamama özelliğinin, bu memlekette hangi siyasi geleneğe ait olduğunu genç ihtiyar bilmeyen yoktur. CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun, profili düşük Giresun mitinginden sonra yaptığı temel atma ve yıkım töreni neyin nesidir? 2 buçuk yıldır CHP'li kadrolarca yönetilen belediyenin yaptığı hangi tesisin açılışını yapabilmiştir? Yaptırmak için kaynağı bulunmayan itfaiye binası inşaatının temelini atmak, yıllar önce kamulaştırılmış eski binanın yıkılışına tören organize edip, genel başkana kurdele kestirmek komik değil midir? Giresun Belediyesi'nin AK Parti kadrolarca yönetildiği dönemde yapımı tamamlanmış derin deşarj istasyon binasının, badana yapıp sayın Kılıçdaroğlu'na açtırılması zavallı bir durumdur. Ayrıca halkımızın iki dönem arasındaki farkı göremeyecek kadar basiretsiz olduğunu düşünmektir. Şimdi sormak istiyorum, Giresun halkının hafızasıyla kimler dalga geçmiş oluyor?"

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title