Haberler

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, İstanbul'da

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, İMES Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerini ziyaret etti, vatandaşlara ve gazetecilere aşure ikramında bulundu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, İMES Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerini ziyaret etti, vatandaşlara ve gazetecilere aşure ikramında bulundu.

Davutoğlu, Four Points By Sheraton Hotel'de İstanbul'daki Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yöneticileriyle bir araya gelmesinin ardından İMES Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerini gezdi.

Burada bekleyen gençler, "Gençler seninle gurur duyuyor" sloganları attı. Davutoğlu, bu sırada karşılaştığı Sümeyra ve Betül isimli ikizlerle bir süre sohbet ederek, oyuncak hediye etti.

Davutoğlu, daha sonra İMES Sanayi Sitesi Camisi'ne gelerek, buradaki vatandaşlara ve basın mensuplarına aşure ikram etti.

Ziyaret esnasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Durmuş Ali Sarıkaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar da eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Davutoğlu Sheraton Otel İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title