Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bingöl'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Medine-i Münevvere'de yine bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Medine-i Münevvere'de yine bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Daha önce Bağdat'ta ve İstanbul'da terör saldırıları yaşandı. Bütün bunlar aslında terörün hiçbir kutsalının olmadığını gösteriyor." dedi.

Bingöl Polisevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram ruhunun dayanışma, kardeşlik, barış ve insana saygı olduğunu söyledi.

Yılmaz, ramazan ayında ve bayram arifesinde düzenlenen terör saldırılarını lanetleyerek mübarek bir zaman diliminde gerçekleştirilen saldırılarla terörün hiçbir kutsalı olmadığını bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

Terör saldırıları nedeniyle duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Suudi Arabistan'da Medine-i Münevvere'de yine bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Daha önce Bağdat'ta ve İstanbul'da terör saldırıları yaşandı. Bütün bunlar aslında terörün hiçbir kutsalının olmadığını gösteriyor. İnsanların en neşeli ve huzurlu günlerinde topluma zarar vermek için bu terör unsurlarının ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini gösteriyor. Ama terör kazanamayacak, bayramın ruhu kazanacak inşallah. Bayramın ruhu dayanışmadır, kardeşliktir, barıştır, insana saygıdır."

Yılmaz, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade ederek "Terörün bayramlarımızı gölgelemesine müsaade etmeyeceğiz. Bayramlarımızı da en güzel şekilde yaşayacağız inşallah." diye konuştu.

Daha sonra Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneğini ziyaret eden Yılmaz, dernek başkanı, buradaki şehit aileleri ve gazilerin bayramını kutladı.

Yılmaz, ardından Bingöl Belediyesi Şebeke Amirliği, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası, Bingöl Devlet Hastanesi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bayram ziyaretinde bulundu.

Bayramlaşma törenine, Vali Vekili Numan Tahir Şimşek, AK Parti Bingöl Milletvekilli Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Coşkun, 49. Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral Yunus Kotaman, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcısı Muhammet Fuat Türkman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz AK Parti İstanbul Bağdat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title