Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur: "Bütün Herkes Gördü Ki, AK Parti'nin Gizli Gündemi Yok"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, "Bütün herkes gördü ki, AK Parti'nin gizli gündemi yok" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, "Bütün herkes gördü ki, AK Parti'nin gizli gündemi yok" dedi.

Uğur, partisinin Balıkesir Merkez İlçe Kongresi'nde, Türkiye'de AK Parti'den önce ve sonraki dönemlere bakılması gerektiğini söyledi.

Uğur, ülkenin sürekli işgal altında olduğu yolunda açıklamalar yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Türkiye, AK Parti iktidarıyla, 28 Şubat'ta Fadime Şahin, Ali Kalkancı senaryolarıyla, tiyatrolarıyla ülkeyi işgal eden CHP'nin işgalinden kurtulmuştur. Ülke işgal altındaymış. Kim işgal etmiş- Adalet ve Kalkınma Partisi işgal etmiş. Kendisi şunu söyleyemiyor, Türkiye darbeci ve vesayetçi zihniyetin işgalinden kurtulmuştur. Türkiye'de Tunceli'de, Dersim'de analar ağlamadı mı- Türkiye, 'yine analar ağlasın' diyen CHP'nin vesayetinden, işgalinden kurtulmuştur. Bunların şimdi sıkıntıları var. Türkiye Büyük Millet Meclisinin duvarında 'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir' yazdığı halde iktidarları, muktedir etmediler. Siz iktidar oluyorsunuz. Ama onlar her zaman darbecileri davet ettiler. Hatırlayın cumhuriyet mitingleriyle 'Ordu Göreve' pankartlarını, darbe yapın diye taşımadılar mı- Artık bu zihniyet bitmiştir."

Eğitime, milli gelire, IMF'ye, ihracata, faiz oranlarına, toplu konuta, yollara, sağlığa, hava yoluyla yolculuk eden insanlara, bölünmüş yollara, Türkiye'nin itibarına bakılmasını isteyen Uğur, bunların AK Parti sayesinde gerçekleştiğini bildirdi.

AK Parti'nin kurulduktan kısa süre sonra iktidar olduğunu vurgulayan Uğur, ilk seçimlerde yüzde 35 oy aldıklarına dikkati çekerek, muhalefetin o zamanlarda

"AK Parti'nin gizli gündemi var, iktidara gelince ne yapar" propagandasıyla halkı endişelendirdiğini kaydetti.

Aradan geçen 5 yıl sonra 2007 seçimlerine gittiklerinde oylarının yüzde 47'ye çıktığını dile getiren Uğur, partisinin aleyhindeki söylemlere, propagandalara rağmen 2011 seçimlerinde oylarını yüzde 50'ye çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Uğur, Türkiye'de iki kişiden birinin Ak Partili olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Bütün herkes gördü ki, AK Parti'nin gizli gündemi yok. AK Parti'nin kimsenin yediğiyle, içtiğiyle, giyimiyle, kuşamıyla, hayat tarzıyla alakası yok. En son kamuoyu araştırmalarında da AK Parti'nin oylarının diğerlerinin 4-5 puan üstünde olduğunu görüyoruz. Herkes görüyor ki, AK Parti bu ülkeye hizmet ediyor. Bize olan teveccüh, her gün artıyor. Bizim siyaset anlayışımız da farklı. Neden farklı- Bizim insan odaklı siyaset anlayışımız var. Bizim siyasetimizin, merkezimizde insan var. İnsanın devletin önünde olduğunu, devletin insana hizmet etmesi gerektiğini söylüyoruz. Onun için Başbakanımız da her zaman 'Biz millete hizmet kar olmaya geldik' diyor. Biz millete hizmetkar olmaya geldik."

- BALIKESİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title