Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin aydınlık dolu yarınlara büyük bir azim ve kararlılıkla gitmesi konusunda milletimizin bize verdiği talimattan bir an bile ayrılmayacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, " Türkiye'nin aydınlık dolu yarınlara büyük bir azim ve kararlılıkla gitmesi konusunda milletimizin bize verdiği talimattan bir an bile ayrılmayacağız" dedi.

Soylu, 7 Haziran seçimlerinin ardından "teşekkür ziyaretleri" kapsamında Dernekpazarı ilçesine gitti.

Süleyman Soylu, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, yüzde 41'lik oyun milletin iradesinin tecellisi olduğuna işaret etti.

Kendilerinin başkaları gibi "Trafoya kedi girdi" demediklerini belirten Soylu, "Milletimizin iradesi ne ise biz sonuna kadar saygılıyız, o karara sonu kadar sadakatliyiz ve bağlıyız. AK Parti 13 yıldır girdiği her seçimden birinci parti olarak çıktı" diye konuştu.

Süleyman Soylu, sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu millet bize demiştir ki; 'AK Parti Türkiye'nin sigortası, teminatı, huzurudur'. Milletimizin ortaya koyduğu iradeyi ve sorumluğu omuzlarımızda taşıyoruz. Pazar akşamından itibaren Başbakanımızın öncülüğünde büyük istişareler yaptık, yapıyoruz. Biz milletin partisiyiz, 21. yüzyılın partisiyiz. Millet bize hangi işareti verirse, bilmenizi istiyorum ki o işaret ile beraber hareket etme kanaatini ortaya koyduk. Dün '2023' diyorduk, bugün de '2023' diyoruz. Dün '2053' diyorduk, bugün de '2053' diyoruz. Dün '2071' diyorduk, bugün de '2071' diyoruz. Hep birlikte dün 'Yeni Türkiye' diyorduk, bugün de hep birlikte haykırarak 'Yeni Türkiye' diyoruz. Türkiye'nin aydınlık dolu yarınlara büyük bir azim ve kararlılıkla gitmesi konusunda milletimizin bize verdiği talimattan bir an bile ayrılmayacağız."

Soylu, Türkiye'nin geleceği ile ilgili AK Parti'nin üzerine düşen görevleri yerine getireceğini de vurguladı.

Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Dernekpazarı'nın ardından Araklı ilçesine geçerek, parti teşkilatını ziyaret etti.

Süleyman Soylu, buradaki konuşmasında da görev süreleri boyunca Türkiye için, Trabzon için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Maçka ilçesinde de AK Parti teşkilatını ziyaret eden Soylu, partililere hitabında, milletin bir irade ortaya koyduğunu belirterek, "Milletimizin iradesi ne ise başımızın üstüne dedik. AK Parti 10 seçimdir Türkiye'de seçimleri birinci parti olarak bitirmiştir. Biz bunun sorumluluğunu biliyoruz. Bunun için her bir oyun sorumluluğu ile hareket edeceğiz. Türkiye'nin geleceğinden bir endişeniz olmasın. Biz de ümitsizlik olmaz. Milletimizle beraberiz" şeklinde konuştu.

Süleyman Soylu ve beraberindekiler buradan da Ortahisar ilçesine geçerek, seçim otobüsü ile tur attı.

Ziyaretlere, resmi olmayan sonuçluru göre AK Parti'den Trabzon milletvekili seçilen Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar ile milletvekili seçimi için AK Parti'den aday olan Nihat Tosun ve Salih Cora'nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve bazı partililer de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Soylu Dernekpazarı Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title