Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "İnşallah 1 Kasım seçimleri güçlü bir iktidarın ortaya geleceği, ekonomiye hakim olacağı, teröre son vereceği bir dönem olur diye duada bulunuyoruz. Eğer böyle olmazsa doğrusu işlerimiz biraz daha zora gider diye düşünüyoruz" dedi.

Özhaseki, tarımda verimin arttırılması için çiftçilere kullandırılması amacıyla Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 57 aracın Cumhuriyet Meydanı'ndaki teslim törenine katıldı.

Ülkelerin büyüyüp güçlenmesinde siyasi istikrarın çok önemli olduğunu belirten Özhaseki, "Eğer bir ülkede kalkınma isteniyorsa büyüme isteniyorsa istikrar sağlansın isteniyorsa ve orada insanlar, 'mutlu olalım, refah içerisinde olalım' diyorsa güçlü iktidarlara ihtiyaç var" ifadesini kullandı.

Güçlü iktidarlar döneminde Türkiye'nin büyüdüğünü, geliştiğini, insanların refahının arttığını vurgulayan Özhaseki, "Menderes dönemi buna örnektir. Demirel'in ilk dönemi buna örnektir. Rahmetli Özal'ın dönemi buna örnektir. AK Parti'nin 3 dönemlik iktidarı buna örnektir. Türkiye'nin en hızlı büyüdüğü dönemlerdir. Orada gelişme olduğu için herkes nasibince o pastadan alıyor ama koalisyonların olduğu dönemler de kavgalı ortamlarda Türkiye'nin küçüldüğü, daraldığı, herkesin geriye gittiği hatta terörün azdığı dönemler olarak tarihe geçmiştir" diye konuştu.

Özhaseki, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimin ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğunu ve sandıktan güçlü bir iktidarın çıkmasının ülkeyi güçlendireceğine işaret ederek, şöyle devam etti:

"İnşallah, 1 Kasım seçimleri güçlü bir iktidarın ortaya geleceği, ekonomiye hakim olacağı, teröre son vereceği bir dönem olur diye duada bulunuyoruz. Eğer böyle olmazsa doğrusu işlerimiz biraz daha zora gider diye düşünüyoruz. Bugün Türkiye'de artık yatırımların hızla yapılacağı bir dönemin başlaması lazım. Yabancı sermaye bekliyor, neyi bekliyor, 1 Kasım seçimlerini bekliyor. İçeride sermayedarlar yatırım yapmak için özellikle bekliyorlar. Neyi bekliyorlar, '1 Kasım'da karşımıza nasıl bir tablo çıkacak' diye bekliyorlar. İçerideki birçok gelişme de 1 Kasım seçimlerini bekliyor. İnşallah, güçlü bir iktidar geldiği takdirde bu yatırımların hepsi yapılır, yeni yeni fabrikalar kurulur, yeni yeni alanlar açılır, yeni sermayeler girer. Bu gelişen sermayeden ve ekonomiden dolayı da hepimiz istifade ederiz."

Özhaseki, terörle mücadeleye sonuna kadar devam edileceğini, millet ve devletin terörü bitirmek için kararlı olduğunu sözlerine ekledi.

Törende, 2 milyon lira değerindeki 15 katı gübre dağıtım römorku, 13 ağır tip goble makinesi, 10 taş toplama makinesi, 9 seyyar tip selektör, 6 sabit tip selektör ve ilçe belediyelerinin ihtiyaç duyduğu 5 cenaze nakil aracı yetkililere teslim edildi.

Programa, AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Doğan ve Havva Talay Çalış, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Kayseri milletvekili adayı Mustafa Elitaş, ilçe belediye başkanları, ziraat odası başkanları, bürokratlar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özhaseki Ak Parti Türkiye Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title