Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Şimdi Saadet Partisi, BBP, MHP'den, Müslüman ve demokrat Kürtler ile yerli ve milli solcular, sosyal demokratlar AK Parti'yi iktidar yapmak için yola çıktı" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Şimdi Saadet Partisi, BBP, MHP'den, Müslüman ve demokrat Kürtler ile yerli ve milli solcular, sosyal demokratlar AK Parti'yi iktidar yapmak için yola çıktı" dedi.

Turgutlu ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Özdağ, Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışına katıldıktan sonra Turgutlu Öğretmenevi'nde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada Manisa ve ülkeye yaptıkları hizmetlerden bahseden Özdağ, CHP'nin yapılan hizmetlerden rahatsız olduğunu, AK Parti'nin yapmak istediği icraatlara CHP'nin engel olmaya çalıştığını söyledi.

Özdağ, "Milletvekilliğim boyunca Manisa için çalıştım, şimdi genel başkan yardımcısı oldum yine çok çalışacağım. Gerekirse Manisa için çadırda yatacağım ama hizmetleri buraya yapmak ve yaptırmak için gece gündüz mesai harcayacağım. Manisa'da son 60 yılın en büyük don olayı yaşandı. Yine milletvekili arkadaşlarımla çalışarak her şeyi yaptık. Afet fonundan 35 milyon ve TARSİM'den 240 milyon lira ödeme yaptık. Okullarımızda üzüm  dağıtımları devam ediyor, zeytin ve zeytinyağı OSB'leri kurduk. Madencilik faaliyetlerine devam edeceğiz, istihdam konusunda önemli projelerimiz var" diye konuştu.

Özdağ'ın konuşmasından sonra söz alan eski Turgutlu Alperen Ocakları Derneği Başkanı Remzullah Tok ve derneğin 38 üyesi 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde AK Parti'ye oy vereceklerini açıklayarak partiye katıldıklarını söyledi.

AK Parti ve Özdağ'ı sonuna kadar destekleyeceklerini ifade eden Tok, Büyük Birlik Partisi'nin "paralel yapıya" hizmet ettiğini öne sürdü.

Partisine katıldıkları için Alperen Ocakları Derneği üyelerine teşekkür eden Özdağ, şöyle devam etti:

"Arkadaşlarımız Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durumu gayet iyi biliyorlar. 7 Haziran seçimleri öncesi ne kadar illegal örgüt, ne kadar kominist, marjinal parti varsa bunlar HDP'yi destekleme kararı almışlardı. Hedef HDP'yi barajın üzerine çıkarmak değil, AK Parti'yi tek başına iktidar yaptırmamaktı. Şimdi Saadet Partisi, BBP, MHP'den, Müslüman ve demokrat Kürtler ile yerli ve milli solcular, sosyal demokratlar AK Parti'yi iktidar yapmak için yola çıktı. Sebebi belli, 'yerli ve milli kadrolar iktidar olsun' diyerek bizleri destekliyorlar. Şimdi ne kadar yerli ve milli unsur varsa yerli ve milli sosyal demokrat varsa, yerli sosyalistler, yerli koministler varsa, ne kadar Türkiye'de Kemal Tahirler, Cemil Meriçler varsa onları da İlhan Selçuklar gibi isimleri AK Parti'ye davet ediyorum. Müslüman Kürtler gelin HDP'ye değil, gelin AK Parti'ye oy verin, sizler AK Parti'ye oy verdiğinizde medeniyet güneşi gibi doğarsınız" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Selçuk Özdağ Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title