Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın Denizli Organize Bölgesine gelişi Cami çıkışı yardım tırlarının uğurlanacağı alana geçişi tören alanından ve tırlardan detay Selçuk Özdağ'ın konuşması, dua yapılması ve tırların uğurlanması Akhan'da şehit Doğan Acar'ın evini ziyaret ve burada dua edilmesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ: "Bizim Kürtlerle problemimiz yok. Kürtlerle, Araplarla, Çerkezlerle hep birlikte bu memlekette birinci sınıf vatandaşız biz. Bizler diyoruz ki hep beraber, birlikte Türkiye olalım. Birlikte büyüyelim, egemen güçlere, sömürgeci emperyalistlere beraber meydan okuyalım istiyoruz" "O bölgede Kürtler PKK'lılarla beraber değil. Onlar asla PKK ile beraber olmazlar, onlar Allah'a ve Resulü'ne inanırlar, onun için Osmanlı ile oldular, Türkiye Cumhuriyeti inşa edilirken emperyalist güçlere karşı birlikte mücadele ettik. Kıbrıs'ta beraberdik, Çanakkale'de beraberdik, 9 cephede beraberdik, kardeşlerimizle beraber olmaya devam edeceğiz" "Bu Türkiye'de birlikte yaşayacağız. Ama kim egemenliğimize halel getirmek isterse gereğini yapacağız. Çünkü biz vatandaşımıza karşı Yunus, teröre, teröristlere ve bölücülere karşı da Yavuz olmak mecburiyetindeyiz" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Türkiye'de yaşayan herkesin ülkenin birinci sınıf vatandaşı olduğunu belirterek, "Bizler diyoruz ki hep beraber, birlikte Türkiye olalım. Birlikte büyüyelim, egemen güçlere, sömürgeci emperyalistlere beraber meydan okuyalım istiyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın Denizli Organize Bölgesine gelişi

Cami çıkışı yardım tırlarının uğurlanacağı alana geçişi

tören alanından ve tırlardan detay

Selçuk Özdağ'ın konuşması, dua yapılması ve tırların uğurlanması

Akhan'da şehit Doğan Acar'ın evini ziyaret ve burada dua edilmesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

"Bizim Kürtlerle problemimiz yok. Kürtlerle, Araplarla, Çerkezlerle hep birlikte bu memlekette birinci sınıf vatandaşız biz. Bizler diyoruz ki hep beraber, birlikte Türkiye olalım. Birlikte büyüyelim, egemen güçlere, sömürgeci emperyalistlere beraber meydan okuyalım istiyoruz"

"O bölgede Kürtler PKK'lılarla beraber değil. Onlar asla PKK ile beraber olmazlar, onlar Allah'a ve Resulü'ne inanırlar, onun için Osmanlı ile oldular, Türkiye Cumhuriyeti inşa edilirken emperyalist güçlere karşı birlikte mücadele ettik. Kıbrıs'ta beraberdik, Çanakkale'de beraberdik, 9 cephede beraberdik, kardeşlerimizle beraber olmaya devam edeceğiz"

"Bu Türkiye'de birlikte yaşayacağız. Ama kim egemenliğimize halel getirmek isterse gereğini yapacağız. Çünkü biz vatandaşımıza karşı Yunus, teröre, teröristlere ve bölücülere karşı da Yavuz olmak mecburiyetindeyiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Türkiye'de yaşayan herkesin ülkenin birinci sınıf vatandaşı olduğunu belirterek, "Bizler diyoruz ki hep beraber, birlikte Türkiye olalım. Birlikte büyüyelim, egemen güçlere, sömürgeci emperyalistlere beraber meydan okuyalım istiyoruz" dedi.

Özdağ, AK Parti Denizli İl Başkanlığı organizasyonunda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine gönderilmek üzere toplanan insani yardım malzemelerini taşıyan tırların Organize Sanayi Bölgesi'nden uğurlanması törenine katıldı.

Türklerin bin yıl önce Anadolu topraklarına geldiğini hatırlatan Özdağ, bin yıl öncesine dönme hesapları yapanlar olduğunu ifade etti. Bu düşüncede olanlara karşı daha önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadele ettiğini, küllerinden doğan Anka kuşu misali Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğunu dile getiren Özdağ, "Bizim gayemiz devletimizin büyümesi, dünya çapında muasır medeniyet seviyesine çıkmasıdır. Birileri, kurulduğumuz zaman küçük ölçekli olan devletimizi hiçbir zaman büyütmek istemediler" ifadesini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti'ni orta ölçekliden büyük ölçekli devlet haline getirmek için Adnan Menderes, Turgut Özal ile başlayan çabaların, özellikle Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu ile beraber büyük bir ivme kazandığını söyleyen Özdağ, "Vesayetçiler zaman zaman darbe girişimleriyle bizim hep orta ölçekli devlet olarak kalmamızı istediler. Ama biz direndik, zaman zaman da şantajcılara direndik. İyilerini tenzih ederim ama medya patronlarıyla siyaseti terbiye etmek istediler, hep orta ölçekli kalalım istediler. Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu buna hep direndi" diye konuştu.

"O bölgede kürtler PKK'lılarla beraber değil"

Türkiye'nin yükselişini yavaşlatmak, durdurmak isteyenlerin bulunduğunu, yaşanan olayların da bundan kaynaklandığını savunan Özdağ, Kürt aşiret reisleri ve Kürt halkının her zaman devletinin yanında olduğuna dikkati çekerek "Bizim Kürtlerle problemimiz yok. Kürtlerle, Araplarla, Çerkezlerle hep beraber bu memleketin birinci sınıf vatandaşıyız biz. Bizler diyoruz ki hep beraber, birlikte Türkiye olalım. Birlikte büyüyelim, egemen güçlere, sömürgeci emperyalistlere beraber meydan okuyalım istiyoruz" dedi.

Vatandaşın namusunu, ırzını, canını kurtarmak adına güvenlik güçlerinin gerekeni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini dile getiren Özdağ, Cizre'nin temizlendiğini, terörle, teröristle, bölücülükle mücadelenin süreceğini bildirdi.

Türkiye'nin, sadece eline silah alanlarla değil silahlı örgütü savunan siyasal uzantılar, bürokratik ve medya uzantıları, uyuşturucu tacirleri, bölgede kaçakçılık yapanların hepsiyle topyekun mücadele edeceğini kaydeden Özdağ, "Kürt'ü, Arap'ı, Kırgız'ı, Çerkez'i, Alevi'si, Sünni'si, Yezidi'si, Süryani'si, Müslüman'ı ile hep beraber yaşayacağız. Bu Türkiye'de birlikte yaşayacağız. Ama kim egemenliğimize halel getirmek isterse gereğini yapacağız. Çünkü biz vatandaşımıza karşı Yunus, teröre, teröristlere ve bölücülere karşı da Yavuz olmak mecburiyetindeyiz. Bizim başka vatanımız yok, bir tek Türkiye var ve devletimizi ve vatanımızı sokakta bulmadık. On milyona yakın şehitle devletimizi inşa ettik. Biz vatanımızı kanla aldık, kanla veririz, başka bir şeyle de vermeyiz" ifadelerini kullandı.

Kürtlerin, terör örgütüne destek vermediğine işaret eden Özdağ, şöyle devam etti:

"Onlar asla PKK ile beraber olmazlar, onlar Allah'a ve Resulü'ne inanırlar, onun için Osmanlı ile oldular, Türkiye Cumhuriyeti inşa edilirken emperyalist güçlere karşı birlikte mücadele ettik. Kıbrıs'ta beraberdik, Çanakkale'de beraberdik, 9 cephede beraberdik, kardeşlerimizle beraber olmaya devam edeceğiz. Buradaki kardeşlerimize kendimiz bugüne kadar yaklaşık 50 tır insani yardım malzemesi gönderdik. Biz buradan maddi bir şey göndermiyoruz, gönlümüzü gönderiyoruz, sevgimizi gönderiyoruz. 'Biz birlikteyiz, Türkiyeyiz' mesajını gönderiyoruz. O bölgelere yardım tırlarını göndermeye devam edeceğiz."

Özdağ'ın konuşmasının ardından yardım malzemesi taşıyan 6 tır, dualarla uğurlandı.

Törene, eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile partililer katıldı.

Selçuk Özdağ, daha sonra beraberindeki heyetle Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde helikoptere açılan ateş sonucu şehit olan Doğan Acar'ın Akhan Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Politika

Selçuk Özdağ AK Parti Denizli Kıbrıs Politika Güncel Haberler

title