Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Açıklaması

GÜMÜŞHANE (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Ne kadar farklı düşünüyor olursak olalım, hiç kimsenin ikinci bir Türkiye’si yok” dedi.

GÜMÜŞHANE (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Ne kadar farklı düşünüyor olursak olalım, hiç kimsenin ikinci bir Türkiye'si yok" dedi.

Partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere Gümüşhane'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Vali Dr. Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret öncesinde Valilik Şeref Defterini imzalayan Kurtulmuş, makamda yaptığı konuşmada seçim kampanyası dolayısıyla bugün üçüncü mitingi Gümüşhane'de yaptıklarını söyledi. Gümüşhane'nin özellikle son 11 yılda çok büyük hizmetler aldığını ifade eden Kurtulmuş, "4,5 milyar liralık büyük hizmetler alındı. Yollar, köprüler, üniversite. Kimin aklına gelirdi ki Gümüşhane'de bir üniversite olur ve o üniversitede 13 bin öğrenci seviyesine ulaşır. Bunlar Türkiye için önemli şeylerdir" dedi.

Bütün bunların yapılacak işlerin bittiği anlamına gelmediğini belirten Kurtulmuş, "Yapılması gereken işlerin belki yarısına bile ancak gelindi. Türkiye aslında bu safhalara 20-30 yıl önce gelmeliydi. Havaalanlarının, üniversitelerin, hızlı trenlerin, ulaşım imkanlarının çok daha önceden bitirilmesi gerekirdi" diye konuştu.

Türkiye'nin kendine yeni yeni geldiğini dile getiren Kurtulmuş, Türkiye'nin birliği, dirliği, düzeni bozulmadan daha da ileriye gitmesi için kamu yöneticilerini hem de siyasetçilerin el birliğiyle bu mücadeleyi vermesi gerektiğinin altını çizdi.

"NE KADAR FARKLI DÜŞÜNÜYOR OLURSAK OLALIM, HİÇ KİMSENİN İKİNCİ BİR TÜRKİYE'Sİ YOK"

Siyasetçiler olarak birbirlerinin düşmanı değil rakipleri olduğuna vurgu yapan Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Siyaseten farklı görüşlerimiz, farklı partilerimiz, farklı dünya görüşlerimiz, farklı düşünceleri destekliyor olabiliriz ama sonuçta siyasi partiler olarak birbirimizin düşmanı değil, birbirimizin rakipleriyiz. Rekabet duygusu içerisinde, rekabet dili kullanarak bu mücadelenin yapılması lazım. Ama sonuçta ne kadar farklı düşünüyor olursak olalım, hiç kimsenin ikinci bir Türkiye'si yok. Hepimizin vatanıdır burası. Bütün farklı görüşlerle, hayat tarzlarıyla vatanıdır. Dolayısıyla bu vatanımızın daha ileriye gitmesini temin etmek hepimizin el birliğiyle üzerine yoğunlaşmamız gereken bir mesele."

Gümüşhane'nin de bu anlamda vatanına, milletine, inançlarına, medeniyetine bağlı olan insanların yaşadığı bir yer olduğunu dile getiren Kurtulmuş, "Her türlü hizmeti fazlasıyla hak ediyor. Zaten çok sayıda okumuş insanı Türkiye'nin dört bir tarafında Gümüşhane'yi gayet güzel temsil ediyor. Sizlerin de bütün arkadaşlarımızla birlikte Gümüşhane'ye çok büyük değerler katacağınıza, hizmetler üreteceğinize inanıyoruz" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Numan kurtulmuş Gümüşhane Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title