Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, CHP'nin İktidara Gelmek İçin Bir Çabası Olmadığını Söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, CHP'nin iktidara gelmek için bir çabası olmadığını söyledi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Halil Danacı ile İlçe ve belde belediye başkanları tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Ergün, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, ülke meseleleri ve AK Parti hükümeti tarafından yapılan çalışmaları anlattı.

Konuşmasının son bölümünü CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a ayıran Ergün, "Baykal iktidara gelmek istemiyor. Amacı mevcudu muhafaza etmek. Ana muhalefet partisi olmaya devam etmek. Çünkü muhalefet kolay iş. Sorumluluğu yok" dedi.

CHP ve Baykal'la ilgili olarak partisinin yaklaşımlarını dile getiren Ergün, "Demokrasilerde normal olanın başta ana muhalefet partisi olmak üzere tüm partilerin iktidar olmak için çalışmalarıdır. Ancak CHP bunun tam tersini yapıyor. CHP İktidara gelemez çünkü gelmek için bir çabası da yok. Onların amacı mevcudu muhafaza etmek " şeklinde konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, basın toplantısının ardından partililer ile basına kapalı bir değerlendirme toplantısına katıldı.

(AT-BÖ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title