Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Yozgat'ta Stk'ların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Yozgat'ta STK'ların sorunlarını dinlediYOZGAT - AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Yozgat'ta bulunan sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Yozgat'ta STK'ların sorunlarını dinledi

YOZGAT - AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Yozgat'ta bulunan sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Partisinin Yozgat İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen "Sivil Toplum Buluşmaları" toplantısına katılan Karacan'a Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı ve il genelindeki STK temsilcileri eşlik etti. Sivil toplum kuruluşlarını çok yakından tanıdığını belirten Harun Karacan, sivil toplum örgütlerinin demokrasinin temel taşlarından birisi olduğunu vurguladı.

Karacan, "STK'ların temsil ettiği kişilerin haklarının savunulması için nasıl emek ve sarf ettiği ve bunların bir şekilde iktidar partisi ile beraber, omuz omuza çalıştığı müddetçe nasıl faydalı olacağını bilen bir kardeşinizim. STK'ların temsil ettiği kişilerin, temsil etmiş olduğu makamların iktidar partisi ile beraber nasıl hizmet alabileceğini iyi bilen bir kardeşinizim. O zaman şehriniz gelişiyor. Bir şehirde temsil ettiğiniz kurumların işleri ve sorunları çözülüyor. Ülkeye hepimizin bildiği gibi memlekete hizmet etmek için sizlerde bir görevdesiniz. Bizim yapmamız gereken bu süreçte temsil ettiğimiz kurumlar, dernekler, sivil toplum kuruluşları ile hep birlikte çalışma yapmamız gerekiyor. Bunu yaparken birlikten rahmet doğar, ayrılıktan azap doğar düşüncesi ile hep birlikte çalışmalıyız. Bunu Yozgat'ımız için yapmalıyız. Bunu Türkiye için yapmalıyız. Bunu gelecek kuşak için yapmalıyız" dedi.

Yozgat'a farklı bir gözle bakacaklarını da dile getiren Karacan, Yozgat'ın ayrışmadan sorunlarını nasıl çözebileceklerini konuşmak için geldiklerini ifade etti. Karacan, STK temsilcilerinden aldıkları sorun ve sıkıntıları en kısa zamanda çözüme kavuşturacakları sözlerine ekledi. Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Karacan toplantının ardından ise AK Parti İl Başkanlığı ziyareti gerçekleştirdi daha sonra da Yozgat esnafını gezerek ziyaret etti. Karacan, Yozgat programının ardından karayoluyla Kırşehir'e hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Harun Karacan Kazım Arslan Ak Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title