Haberler

"İsrail Gazze'de Katliam Yapıyor, Dünya İse Gözlerini Tıkamış Bakıyor"

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "İsrail Gazze'de katliam yapıyor, dünya ise gözlerini tıkamış bakıyor." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "İsrail Gazze'de katliam yapıyor, dünya ise gözlerini tıkamış bakıyor" dedi.

Kırşehir'de Valilik ziyaretinin ardından esnafları ziyaret eden Kapusuz, Kırşehir Belediyesinde yaptığı inceleme ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'den aldığı brifingin ardından tarihi Ahi Külliyesi projesi ve Cacabey Meydanını gezdi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve teşkilat mensuplarının katılımı ile Medrese Mahallesi iftarına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için mahalleliden destek isterken İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamı değerlendirdi. Kapusuz, "Türkiye yeni bir Türkiye'dir. Hakka ve hukuka riayet eden, hakkın ve hukukun dışında eylemlerde bulunanların, suç işleyenlerin de elbette cezası olacaktır. İnsanlar hunharca katlediliyor. Bu da bir devlet terörü olarak dünyanın gözü önünde yapılıyor. Türkiye olarak toplumun vicdanı, hakkın hukukun sesi olarak dünyaya ikazlar göndermeye, dünyayı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Birleşmiş Milletler bile sessiz kalıyor. Demokrasi, insanlık, özgürlük adına mangalda kül bırakmayan Amerika, Fransa, Almanya, İngiltere adeta Akif'in dili ile, 'Tek dişi kalmış canavar' gibi bu katliama sessiz kalarak destek oluyorlar" dedi.

İftar programının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz Kırşehir'den ayrıldı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yaşar Bahçeci Kırşehir İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title