Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 'Yarınlarımız Olan Çocuklarımıza Daha Güzel Bir Dünya Bırakalım' Dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 'Yarınlarımız olan çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakalım' dedi.

İzmir'in Bayındır ilçesini ziyaret eden Hotar, belediyede, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Bakıcıol, Bademli Belediye Başkanı Selehattin Kundak, AK Parti Tire İlçe Başkanı Erdoğan Güngör, AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ve AK Parti ilçe yöneticilerinden ilçenin ve bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

MHP Belediye Meclis Üyesi Adnan İnanır, Ziraat Odası Başkanı Arif Akgün, Yardımsevenler Derneği Başkanı Kadriye Macit, Muhtarlar Odası Başkanı İsmail Ekeroğlu ile vatandaşların da bulunduğu ziyaret sırasında belediye başkanının bir yıllık icraatları slayt gösterisiyle anlatıldı. Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Hotar'ın ziyaretinden büyük memnunluk duyduklarını belirterek, 'Sosyal hizmetlerden sorumlu genel başkanımıza ilçemizde öncelikle yapılması gereken konularda bilgi verip bir an önce başlaması için destek isteyeceğiz. Yol, su, medeniyet dediğimiz hizmet başlangıcında ilçemizde 47 kilometre yol oluşturduk. 59 dönümlük yeşil alan çalışmaları yapıldı' dedi.

Nükhet Hotar da brifingde belediye başkanının bir yıl boyunca yaptığı güzel çalışmaları izlediğini belirterek, şunları kaydetti:

'Verilen brifingde bir yıllık süreçte güzel yol katedilmiş görünüyor. AK Parti çatısı altında bir belediye olması bu belediyenin sahip olduğu özellikleri de ortaya koyuyor. İnsan odaklı bir partiyiz. Genel Başkanımızın ve Başbakanımızın son günlerde demokratik açılımda da hep şunu söylüyoruz, 'Biz insanı yaratandan ötürü seviyoruz'. Diğer özellikleri daha sonra gelmektedir. El birliğiyle ülkemiz için İzmirimiz ve Bayındırımız için bir ucundan tutarak sonuçta yarınlarımız olan çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakalım.'

Hotar, daha sonra AK Parti ilçe binasına giderek partililerle görüştü.

Bayındır ilçesinin en yaşlısı 106 yaşındaki Ayşe Bentürk'ü evinde ziyaret eden Hotar, 6 çocuk annesi Ayşe Bentürk'e battaniye hediye etti.

(MUH-MED-MV-GK-ŞP) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title