Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan Karşıyaka Spor Kulübüne ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Karşıyaka Spor Kulübünü ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Karşıyaka Spor Kulübünü ziyaret etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile Selçuk Yaşar Tesisleri'nde Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yöneticilerle bir süre görüşten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Dağ, Pınar Karşıyaka'nın FIBA Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği ikincilikle Türkiye'nin ve İzmir'in gururu olduğunu söyledi.

Başarılarından dolayı kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcuları tebrik eden Dağ, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da selamlarını getirdik. Onlar da kulübümüzü tebrik ediyorlar." dedi.

"Yeni bir formülle yol yürümek istiyoruz"

Gürsel Aksel, Alsancak ve Karşıyaka statlarında inşaat çalışmalarının aynı anda başladığını hatırlatan Dağ, şöyle konuştu:

"Karşıyaka Stadı hem yapılan yatırım hem de proje ve süreç açısından bütün bu statlardan önde gidiyordu ama süreç içinde yaşanan bazı olumsuzluklar yereldeki bazı dirençler ve yerel yönetimlerin burada ortaya koymuş olduğu engelleme çalışmaları oldu. Gürsel Aksel Stadyumu geçen sene tamamlandı. Alsancak Stadı'nda ise bitti bitecek az bir şey kaldı. Karşıyaka Stadı'nın yapımı için Gençlik ve Spor Bakanı ile kulüp ve belediye başkanları daha önce bir görüşme gerçekleştirdi. Karşıyaka Stadı'nda farklı bir formülle yol yürümek istiyoruz. Önümüzdeki hafta bakanlıkta yapacağımız bir toplantıyla bunu daha ete kemiğe bürünmüş bir hale getirmek istiyoruz."

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hamza Bey bizi belediye başkanı ve bakanımızla bir araya getirdi. Türkiye'de çok az görülen bir formülle stadımıza başlamak niyetindeyiz. İyi niyetli çok güzel bir şekilde ortaya konuldu. Herkese çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de stadın yapılması konusunda desteklerinin devam edeceğini hatırlatarak, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci olan Pınar Karşıyaka'yı kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Karşıyaka Hamza Dağ AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title