Haberler

AK Parti Gençlik Kolları Yemekte Buluştu

AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları yemekte buluştu.

AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları yemekte buluştu.

Bir sosyal tesiste verilen yemeğe, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Yarma Belediye Başkanı Mustafa Sarıca, Hayıroğlu Belediye Başkanı Mustafa Geçgil, Ovakavağı Belediye Başkanı Nuh Özdemir, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alptekin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yemekte yaptığı konuşmada, 12 Haziran genel seçimlerinde Karatay ilçesinin aldığı başarıda gençlik teşkilatının verdiği desteğin önemli olduğunu söyledi.

AK Parti teşkilatlarının her biriminin bir hizmet halkasını oluşturduğunu vurgulayan Hançerli, hizmet odaklı siyaset yaparak hemşehrilerine hizmet ettiklerini belirtti.

Hançerli, Karatay merkez, belde ve köylerde yapılan çalışmalarla bir hareketlilik dile getirerek, çalışmaların bir ekip ruhu içerisinde yürütüldüğünü ifade etti.

Gençlik yönetiminde görev alan gençlerin mahallelerindeki fiziki arızaları belediye ekiplerine bildirerek mahallelerine yardımcı olmalarını isteyen Hançerli, Gençlik Yönetim Kongresi'nin hayırlı olmasını diledi.

Alptekin de Hançerli ve belde belediye başkanlarına, yönetim toplantısına katıldıkları için teşekkür ederek yerel yönetimlerin her çalışmasında yanlarında olduklarını kaydetti.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title