Haberler

AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Ege:

AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, Çanakkale Kara Savaşları'nın 100

AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. yıl dönümünde, Barış Olimpiyatları'nı Gelibolu'da yapmak istediklerini söyledi.

Ege ile yönetim kurulu üyeleri, bir lokantadaki birlik ve kaynaştırma yemeğinde buluştu. Genel seçimlerin yaklaşması nedeniyle, çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Ege, 'Bu kapsamda köy gezilerimize başladık. Cumhuriyet dönemindeki siyasi partilerin toplamından daha büyük icraatları yapan Başbakanımız, adeta 2. Cumhuriyeti yaşatıyor. Bu partinin kadrolarının bir üyesi ve yöneticisi olmaktan gurur duyuyorum' dedi.

Çokal Barajı gövde çalışmalarının devam ettiğini de kaydeden Ege, şöyle konuştu:

'Baraj muhtemelen 2013 yılında tamamlanmış olacak. Üniversite, Gelibolu için çok yetersiz kalmakta. İlçemize yeni bir üniversite getirebilmek için yer tespiti yapıyoruz. Erzurum'da yapılan olimpiyatların bize örnek olduğunu düşünerek, Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. yıl dönümünde Barış Olimpiyatları'nın ilçede yapmak istiyoruz.'

(ZEL-UMT-BYR-BAK) - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title