Haberler

AK Parti Gediz Seçim Bürosu Törenle Açıldı

AK Parti Gediz Seçim Bürosu törenle açıldı.

AK Parti Gediz Seçim Bürosu törenle açıldı. Gedizli Mehmed Efendi İş Merkezi'nde açılan seçim bürosu törenine Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Gediz Belediye Başkan Adayı Mehmed Ali Saraoğlu, Eskigediz Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, Gökler Belediye Başkan Adayı Murat Bardakçı, Yenikent Belediye Başkan Adayı Ramazan Sağlam ve partililer katıldı.

Törende sırasıyla Ak Parti İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Eskigediz Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, Gökler Belediye Başkan Adayı Murat Bardakçı, Yenikent Belediye Başkan Adayı Ramazan Sağlam ve Gediz Belediye Başkan Adayı Mehmed Ali Saraoğlu birer konuşma yaparak seçimlerde tüm partililere birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi davet ettiler.

Daha sonra konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, kalkınan ve büyüyen Türkiye'nin her tarafından çekiştirildiğini ve ülkenin kalkınmasının ve büyümesinin istenmediğini söyledi.

Siyasetinde bu tür engelleri aşmak için var olduğunu kaydeden AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, şu şekilde konuştu: "Son on sene içerisinde milli gelirimiz üçe katlamış, gayrisafi milli hasıla birey başına almış olduğumuz imkanlarımız üçe katlamış. 3 bin dolardan şu anda 11 bin dolara çıkmışız. Gayrisafi milli hasılamız 250 milyar dolardan 870 milyar dolara yükselmiş. Önümüzdeki 2023 hedefimizde ihracatımızın 500 milyar dolar olduğu, gayrisafi milli hasılamız 2 trilyon olduğu, dünya ekonomisinde ilk 10'a giren, Avrupa'da ilk iki üç ülkenin arasına giren 100 milyonluk bir Türkiye istiyoruz.Bunu belki biz hayal edemiyoruz. Nasıl 10 sene önce Türkiye'yi bu günkü haliyle hayal edemediysek bir 2023'üde bu haliyle hayal edemiyoruz. Ama batılılar bunu çok iyi biliyorlar. Santim santim her şeyi hesaplıyorlar ve bizim bu gelişmiş halimizi engellemek için ellerinden geleni yapacaklardır. Kim ne söylerse söylesin, kim ne hesap yaparsa yapsın, Allah'ında bir hesabı vardır. Kalplerin sahibi de o'dur. Bizim milletimiz de hakikatleri görebilen bir millettir."

Konuşmasını partililerin alkışları arasında tamamlayan Milletvekili Aksoy, daha sonra belediye başkan adayları ile birlikte seçim bürosunun açılışını yaparak vatandaşların dertlerini dinledi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title