Haberler

AK Parti Gaziantep'te Zaferini Böyle Kutladı

AK Parti, Gaziantep’te resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, oy oranını yüzde 61’e çıkararak zaferini büyük bir coşkuyla kutladı.

AK Parti, Gaziantep'te resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, oy oranını yüzde 61'e çıkararak zaferini büyük bir coşkuyla kutladı. Bu sonuclara gore AK Parti'nin Gaziantep'te 6 olan milletvekili sayısı 8'e çıktı.

Gaziantep'te secim sonuclarinin aciklanmaya başlamasıyla birlikte partililer, AK Parti Gaziantep İl binasına akın etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Gaziantep AK Parti milletvekilleri Türkiye genelinde tek başına iktidar olmanın zaferini kutladılar. 7 Haziran seçimlerinde Gaziantep'te 6 Milletvekili çıkartan AK Parti bu seçimde bu sayıyı da 8'e çıkardı. Vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Adayları ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin sonuçların hayırlı olmasını diledi. AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti'nin Türkiye'de birinci parti olmanın mutluluğundan gözyaşlarına engel olamadılar. Konuşmalarının ardından İl Binasından dışarı çıkan vatandaşlar, İl Binasının önünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a atıfta bulunarak 'Seni başkan yapacağız' sloganlarını atarak havai fişek gösterileriyle zaferlerini kutladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar "Arkadaşlarım, gayret ettiniz, zaferi de yüce Rabbim nasip etti. Şu ana kadar MHP ve HDP, çöküşte, son sandık açılıncaya kadar daha beter olsunlar" diye konuştu.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Ak Parti Gaziantep Milletvekili seçilen Ahmet Uzer ise " hepinizin eline yüreğine sağlık, hepinize çok teşekkür ediyoruz bu başarı hepimizin başarısıdır. Bu başarı Türkiye'nin başarısıdır. Bu başarı Gaziantep'in başarısıdır. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da "Çok değerli dava arkadaşlarım, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün 78 Milyonun birlik beraberliğinin sonuçlarının neye kadir olduğunu yaşıyoruz. Ayrım yapmadık. Hiçbir kardeşimiz vatandaşımız arasında ayrı gayrı yapmadık. 78 milyonu hep bir tuttuk, eşit tuttuk kardeş tuttuk, anayasada yer aldırdık" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'de "Sevgili dava arkadaşlarım, 7 Haziran gecesi, burada yaptığım konuşmada, yola devam demiştik. Zafer inananların olacak demiştik. Allah'a çok şükür. Zafer inananların oldu. zafer çalışanların oldu. Allah hepinizden razı olsun" şeklinde açıklamada bulundu.

Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül "Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum Milletin çok büyük bir desteğiyle AK Parti yine iş başına gelmiştir. Biz sandık demokrasinin namusudur dedik. Demokrasiyi aziz millet kordu korumaya devam edecektir. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçim öncesi bir takım medya organları manşetlerde haberler yazıyorlardı, sadece Türkiye'deki paralel medya merkez medya değil. İngiltere'deki medyada Erdoğan'a oyun oynuyordu" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise "Bu takımla onur duyuyorum. Kurucu genel başkanımız Recep Tayip Erdoğan, liderliğinde iki şeye ilan ettik. Bir hakka inandık iki insanlara inandık. Bu şehir şu anda Türkiye'nin sigortasıdır. Bu şehir Başka şehirlere benzemez " ifadelerinde bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title